Soluția minune care te ajută să adormi în câteva minute. Ai nevoie doar de 3 ingrediente simple

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine ilustrativă, sursa pixabay/ autor StockSnap
Descriere foto: Imagine ilustrativă, sursa pixabay/ autor StockSnap

Insomnia este unul dintre motivele pentru care o persoană nu poate să doarmă și să se odihnească. Cu toate acestea, există o soluție pentru insomnie, cu doar trei ingrediente, pe care o poți face chiar tu! 

Insomnia nu este un lucru amuzant pentru nimeni care trebuie să se confrunte cu ea, fie că ești persoana care o are sau ai pe cineva în viața ta care o are. Cu această rețetă uimitoare, nu mai este nevoie ca cineva să se confrunte cu această problemă.

 

Ce spune poziția în care dormi despre personalitatea ta. Nu te-ai fi gândit la asta

 

Cel mai bun mod de a prepara soluția care vă va ajuta să adormiți în câteva minute este combinând toate elementele esențiale enumerate într-o sticlă de culoare închisă.

INGREDIENTE: 


10 picături de ulei de mușețel 
10 picături de ulei de levănțică
4 picături de ulei de magneziu


Motivul pentru care sticla trebuie să fie de culoare închisă este pentru ca uleiurile esențiale să-și păstreze beneficiile, deoarece expunerea la lumina soarelui le deteriorează.

 

Apa cu lămâie, efectul advers despre care nimeni nu vorbește. AVERTISMENTUL nutriționiștilor

 Agitați sticluța înainte de folosire și aplicați pe tălpi, înainte de a vă băga în pat. Corpul tău va începe să se relaxeze și tot stresul se va evapora în curând, permițându-ți o noapte de somn foarte odihnitor și liniștit.

Combinația acestor uleiuri esențiale vă va relaxa toți mușchii, calmând orice tensiune care rezidă în adâncul corpului dumneavoastră. Veți observa cât de ușor este să adormiți, doar cu o singură aplicare a acestei soluții, potrivit yourtango

5 pași pentru a repara o relație care este pe punctul de a se distrugeGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel