Sofia Vicoveanca, distrusă de durere, după moartea soțului. Artista nu poate să-și revină: „Te înțelege doar o persoană care…”

Data publicării:
Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook

Sofia Vicoveanca nu poate să-și revină după moartea soțului. Artista este distrusă de durere. 

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Artista este mereu cu zâmbetul pe buze, însă sufletul ei este distrus de durere, după ce soțul ei s-a stins din viață. Deși au trecut 22 de la tragicul eveniment, Sofia Vicoveanca recunoaște că nu a putut să treacă peste această pierdere.

Sofia Vicoveanca, distrusă de durere, după moartea soțului

Moartea soțului artistei a fost una destul de fulgerătoare, totul pornind de la o tuse severă. Chiar dacă a chemat imediat salvarea, specialiștii nu au mai avut ce să îi facă. Cu toate acestea, ea spune că nu a fost de acord să îi facă autopsie, pentru a afla cauza concretă a decesului.

Citește și: Sofia Vicoveanca, amintiri dureroase despre soțul ei: Am avut o relație tare faină, mi-a fost foarte aproape

Sofia Vicoveanca a mărturisit că Sărbătorile Pascale le-a petrecut alături de fiul său. Totodată, artista a omis să vorbească despre soțul ei și consideră că doar persoanele care au trecut prin asemenea tragedie pot să o înțeleagă.

„Sărbătorile Pascale le-am petrecut la București, la fiul meu! Astăzi voi avea spectacol și nu vreau să vorbesc prea mult despre evenimentul nefericit din viața mea. Vreau să încerc să nu îmi adâncesc rana și mai mult în suflet. Te poate înțelege doar o persoană care a trecut prin asemenea stări ce am trecut și eu. Altcineva nu!”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Click!

Sofia Vicoveanca: „Tot singură am învățat să-mi  cumpăr flori”

Ziua de 18 aprilie este una grea pentru Sofia Vicoveanca. În acea zi, cel care i-a fost alături și a iubit-o necondiționat, și-a dat ultima suflare. Îndrăgita interpretă de muzică populară a ținut să publice și un mesaj emoționant, în memoria soțului ei, pe rețelele de socializare. 

„În  memoria  soțului meu. Iată se împlinesc 22 de ani  de când  ai plecat  în  altă  lume  (poate  mai bună ). De când  ai plecat  la Domnul! De când  te-ai dus, am învățat  că fericirea e-n adânc, în  mine/ Nu mi-o dă nimeni, să nu aștept, de nicăieri nu  vine/ Tot singură am învățat să-mi  cumpăr  flori/ Să-mi spăl golul din suflet, cu lacrimă din  zori/ Am învățat  să cred în oameni, să-i iubesc/

Să trec singură  strada, să rabd, să mă  smeresc/ Am învățat  să tac, s-ascult de luna trecătoare/ Să nu știu ce-i alintul să nu spun ce mă doare/ De când mă știu, am  învățat  s-adun  din toate pic cu pic/ Și toate-mi  râd în  față, strigându-mi: habar n-ai de nimic! Domnul să-ți  odihnească sufletul bun în Sfânta Lui  Lumină Regrete eterne!”, este mesajul postat de cântăreața de muzică populară pe contul său de socializare.

Citește și: Sofia Vicoveanca, regim alimentar strict, la 81 de ani: „Nu renunț! Eu am grijă de mine!”

Sofia Vicoveanca, despre retragerea din industria muzicală: "Sunt la capăt de drum..." Care este cea mai mare dorință a artistei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel