Sofia Vicoveanca, amintiri dureroase despre soțul ei: Am avut o relație tare faină, mi-a fost foarte aproape

Data publicării:
Sursa foto: Sofia Vicovenca, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sofia Vicovenca, Facebook

Sofia Vicoveanca și-a amintit de ralația pe care a avut-o cu soțul ei, care a murit acum 21 de ani.

Sofia Vicoveanca și-a pierdut soțul în urmă cu 21 de ani. Chiar dacă a trecut extrem de mult timp de la moartea acestuia, cântăreața îți amintește încă cu drag despre clipele trăite alături de el.

“Noi, muierile, avem gura mitralieră, știți că nu mă știu sfădi? Cât am trăit cu soțul meu, asta nu înseamnă că nu au existat. Dar nu cu tonul încât să aștept răspuns tot pe același ton.

Am avut o relație tare faină, mi-a fost foarte aproape. Am eu un fel de a spune și de a lăsa umărul, să-mi pun sufletul să plângă!”, a declarat Sofia Vicoveanca în cadrul podcast-ului Altceva, găzduit de Adrian Artene, potrivit fanatik.

Ce își amintește interpreta de muzică populară despre momentul în care soțul ei s-a stins

Moartea soțului artistei a fost una destul de fulgerătoare, totul pornind de la o tuse severă. Chiar dacă a chemat imediat salvarea, specialiștii nu au mai avut ce să îi facă. Cu toate acestea, ea spune că nu a fost de acord să îi facă autopsie, pentru a afla cauza concretă a decesului.

“Spre dimineață, pe soțul meu îl apucase o tuse de nu se mai oprea. M-am ridicat și am fugit să pun de un ceai și am strigat la băiat să cheme salvarea. Până la spital s-a stins.

Nu am vrut să i se facă autopsie, nu era cazul să îl mai taie. Chiar vorbeam cu un medic, pentru ce să îl mai măcelărească?

Îmi este foarte greu singură de atâția ani. Nu am ajuns să vorbesc singură în casă, dar când ies afară nu-mi mai tace gura!”, a declarat Sofia Vicoveanca, potrivit sursei citate.

Ce poartă Sofia Vicovenca în traistă

Multă lume s-a arătat a fi curioasă, de-a lungul timpului, de ce are artista în celebra traistă, pe care o poartă peste tot cu ea.

”Dacă ar fi să pun în ea tot ce-mi trebuie nu o mai pot căra de grea ce este. Eu nu merg aiurea cu ea. În lumea satului, când am fost copilă, căci am fost și copilă, nu se mergea cu mâinile în sân. Fata își lua cu ea un ghem de împletit sau ceva de răsucit, de tors…

Azi, pun și eu în ea o trusă de medicamente, să fie acolo, fel de fel de ace… când are nevoie cineva la mine apelează. La filmări, colegele îmi dau banii să îi țin în trăistuță”, mai spune Sofia Vicoveanca.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel