Celebrul rapper DR. Dre, primele INFORMAȚII, după ce a fost spitalizat de urgență. Care este starea artistului

Data actualizării: | Data publicării:
Dr. Dre, instagram
Descriere foto: Dr. Dre, instagram

Rapperul şi producătorul american legendar Dr. Dre a făcut primele declarații, după ce a fost spitalizat în Los Angeles cu suspiciunea de anevrism cerebral.

După ce a ajuns la spital de urgență fiind suspect de anevrism cerebral, rapperul Dr. Dre a făcut și primele declarații despre starea lui de sănătate.

"Mă simt bine şi primesc îngrijiri excelente din partea echipei mele medicale", a declarat magnatul muzicii pe Instagram în timp ce relatările despre starea sa au început să circule.

"Voi ieşi din spital şi mă voi întoarce acasă în curând. Mulţumesc tuturor marilor medici profesionişti de la Cedars", a transmis Dr. Dre.

Rapperul în vârstă de 55 de ani, pe numele său real Andre Young, este una dintre cele mai influente personalităţi de pe scena hip-hop. El a cunoscut celebritatea alături de pionierii gangsta rap N.W.A., în anii 1980.

În deceniul următor, artistul a fondat Death Row Records, apoi Beats Eletronics, compania sa de căşti audio, cumpărată de Apple pentru milioane de dolari. Dr. Dre a colaborat cu cei mai mari artişti rap precum Eminem, căruia i-a fost mentor, Snoop Dogg sau Combs, şi a lansat gangsta rap şi G-Funk pe Coasta de Vest.

Vestea spitalizării rapperului a stârnit un val de îngrijorare pe reţelele sociale, în special în rândul prietenilor săi.

Ice Cube a scris pe Twitter: "Trimiteţi dragostea şi rugăciunile voastre prietenului Dr. Dre".

"Fă-te bine Dr. Dre pentru că avem nevoie de tine", a scris şi Snoop Dogg pe Instagram, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel