Smiley și Gina Pistol, videoclip emoționant din ziua nunții: „E ceva ce parcă am așteptat toată viața” / VIDEO

Sursa foto: Smiley, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley, Instagram

Smiley și Gina Pistol au împărtășit cu fanii lor cele mai emoționante momente din ziua nunții lor. 

A trecut o lună de când Gina Pistol și Smiley au devenit, oficial, soț și soție. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar asta se vede din orice nouă postare făcută pe rețelele de socializare. Dacă până acum, aceștia nu au oferit prea multe detalii sau reacții cu privire la cea mai importantă seară din viața lor, din dorința de a se bucura unul de celălalt și din dorința de a conștientiza cât mai profund lucrurile care s-au desfășurat pe 27 mai 2023, acum a venit vremea să vorbească despre povestea lor de dragoste perfectă și să le dezvăluie fanilor noi momente unice de la nuntă.

Cei doi au făcut și un videoclip extrem de emoționant, pe care l-au distribuit pe rețelele de socializare, unde au lipit momente cheie din nunta lor, dar și-au descris și povestea de dragoste prin cele mai frumoase cuvinte, care i-au emoționat până la lacrimi. 

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie.”, a declarat cântărețul.

Te-ar putea interesa și: Smiley și Connect-R, îndrăgostiți de aceeași femeie. Au ajuns să se bată pentru ea, dar un alt artist le-a furat-o

@smiley_omul "Că dacă n-ar fi, nu s-ar mai povesti"... dar se povestește și acum vreau să vă arăt tuturor cum a fost ziua noastră specială. Vă mulțumim tuturor, celor prezenți, celor care ne-ați trimis gânduri frumoase, celor care ați fost alături de noi pe toate mediile. ???????????? @gina.pistol ????: @Art & Roses ♬ Vals - Smiley

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața”

Chiar dacă recunoaște că sunt două firi total diferite, Gina Pistol spune că partenerul ei de viață este cel care o moderează mereu, care îi este alături la greu și cel care o ajută, în situațiile limită.

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața. În momentele mele când aveam câte o discuție cu Dumnezeu îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie la fel ca mine, să fie un om bun, simplu și atunci a apărut Andrei în viața mea. Deși este opusul meu, că el mă echilibrează și este mai calm când eu sunt vulcanică, când nu sunt cu picioarele pe pământ, când sunt cu capul în nori, este fix echilibrul meu și rădăcina mea.”, a precizat și Gina Pistol, vizibil emoționată.

Citește și: Ce nume va purta în buletin Gina Pistol, după nunta cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine”. Decizia neașteptată a vedetei

Gina și Smiley, jurăminte de iubire

În final, cei doi și-au mulțumit pentru plusurile și beneficiile pe care și le-au adus unul în viața celuilalt. Își mulțumesc pentru iubire, susținerea necondiționată, dar și pentru familia frumoasă pe care au reușit să o clădească împreună, când se așteptau mai puțin la asta. 

„Gina, îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și că m-ai învățat să-mi creez o familie, că mă iubești. Îți mulțumesc că m-ai făcut tată, îți mulțumesc că ai ales să fii soția mea.”, i-a spus artistul prezentatoarei de la Chefi la cuțite.

„Îți mulțumesc că mă iubești, atunci când eu mă iubesc mai puțin.”, a spus și Gina, cu ochii în lacrimi. 

VEZI și: Gina Pistol și Smiley, motivul pentru care i-au ales numele „Josephine” fiicei lor. De ce au ținut cont cei doi: „Când ne-am gândit, ne-am pus problema ce…”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 29 iun 2023, 10:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience