Ce nume va purta în buletin Gina Pistol, după nunta cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine”. Decizia neașteptată a vedetei

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol  a dezvăluit tuturor cum se va numi, după nunta cu Smiley.

Gina Pistol și Smiley formează de câteva zile o familie, după ce amândoi au spus „Da” pentru totdeauna în fața stării civile. Evenimentul fastuos a făcut vâlvă peste tot în mediul online, întrucât toate vedetele de renume de la noi din țară au participat la petrecerea de cinci stele. Totuși, o întrebare care a rămas pe buzele fanilor este ce nume va avea frumoasa blondină, după ce a ajuns în fața altarului cu artistul. Gina a dezvăluit astfel că nu are de gând să renunțe la numele care a consacrat-o, această decizie fiindu-i influențată de un numerolog. Totuși, vedeta nu putea să renunțe nici la numele soțului ei, motiv pentru care a luat decizia de a purta ambele denumiri: Maria Pistol Georgeta, solistul fiind cunoscut după numele real Maria Andrei Tiberiu.

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a zis că e de bine. Da de ce să nu fie bine, am păstrat și numele meu”, le-a spus vedeta juranliștilor invitați la nuntă.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Au ales o vestimentație care îi caracterizează”

Gina Pistol, prima reacție după nuntă

Vizibil copleșită de amploarea pe care evenimentul vieții ei a luat-o peste tot în mediul online, dar și de vedetele care au zis „Da” prezenței, fără să stea pe gânduri, Gina Pistol a ținut să le transmită și un mesaj de mulțumire tuturor care au făcut ca nunta sa să fie una de vis.

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parcă prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi, sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce de bezea al tortului alb  pe care îl simt încă și toate mesajele pline de emoție pe care le primim din toate părțile! Gata cu ‘se mărita Gina mea!‘, de acum, urmează cel mai frumos ‘Acasă‘ pentru noi trei! Nu-mi vine să cred că pot rupe listele și desfășurătoarele și că va amuți (sper????) și grupul de organizare de nuntă.  

Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere, pentru prezență, pentru mesaje, pentru căldură și dragostea pe care ni le-ați trimis. Suntem norocoși că ne avem, că VĂ avem și că ne putem bucura de un moment așa important din viața noastră alături de atât de multe suflete bune! Vă iubim mult!”, a scris fosta prezentatoare de la Antena 1, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Imagini de poveste de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cum a arătat locația desprinsă din basme / FOTO

Cei doi, pauză de la mediul online

Smiley le-a mulțumit și el tuturor, însă și-a încheiat mesajul și cu un anunț neașteptat. Acesta și-a anunțat fanii că pe paginile celor doi de social media va fi liniște o perioadă, întrucât aceștia își doresc acum să se bucure de tot ce-a fost și să se bucure de familia lor minunată, care de pe 27 mai este un întreg.

„Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea! Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi???Am închis desfășurătorul, gata cu listele? S-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje??? Nu mai avem pentru azi măcar parterul?:) Mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg să-i răspund lui Josephine, ăa are multe întrebări despre ce am făcut noi atâtea ore și de ce am ajuns așa târziu acasă. Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când”, a scris artistul, pe paginile de social media.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre nunta dintre Gina Pistol și Smiley: „Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel