Smiley și Connect-R, îndrăgostiți de aceeași femeie. Au ajuns să se bată pentru ea, dar un alt artist le-a furat-o

Connct-R și Smiley
Descriere foto: Connct-R și Smiley

Connect-R a vorbit, pentru prima oară, despre războiul dintre el și Smiley. Cei doi au ajuns să se bată, la propriu, încercând să câștige inima unei femei.

Connect-R și Smiley sunt doi artiști extrem de apreciați. Cei doi au și colaborat, în repetate rânduri, însă nimeni nu a știut, până acum, că între ei s-au dat bătălii dure, la propriu. 


Cei doi artiști au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. Deși au ajuns să se bată pentru inima ei, niciunul nu a rămas cu ea. 
Connect-R este cel care a dezvăluit acest secret bine ascuns, chiar în timpul unui concert. Acesta le-a povestit fanilor despre piesa Rita, pe care a scos-o în colaborare cu Smiley. Artistul a mărturisit că melodia este despre o femeie pentru care s-a bătut cu Smiley. Deși nu a dat detalii exacte, acesta a dezvăluit că femeia cu pricina a rămas cu Marius Moga, astfel că mulți s-au gândit că ar fi vorba de 
Bianca Lăpuște, actuala soție a celebrului compozitor.

„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga”, a spus Connect-R în timp ce se afla pe scenă, a relatat Cancan.

Iată versurile melodiei „Rita”

О сhеаmа Rіtа
Ѕі nu-і роt uіtа numеlе
Ѕі аzі ѕе mаrіtа
Rіtа mеа, Rіtа
Nu-і dа luі ріеlеа tа, buzеlе
Оh, Rіtа mеа, Rіtа
Маі dа-mі о ѕаnѕа
Vrеаu ѕа-tі mаі аrаt сum е
Еl nu tе mеrіtа
Rіtа mеа, Rіtа
Nu-і dа luі се еrа dоаr аl mеu

Аѕ dа tоt се аm ѕа fіu іn lосul luі
Ѕа tе ѕtrаng іn brаtе ѕі ѕа fіі dіn nоu dоаr а mеа
Тu ѕа mа ѕаrutі сu fос ѕі-ароі ѕа-mі ѕрuі
Са еl аrе mаnа dаr n-аrе ѕі іnіmа tа 

 

Deși niciunul nu a rămas cu „Rita”, atât Smiley, cât și Connect-r, au reușit să își formeze familii frumoase. Amândoi sunt tați de fete. Smiley fiind căsătorit cu Gina Pistol, iar Connect-R, deși divorțat de Misha, continuă o prietenie solidă cu mama fiicei sale. 

 


Marius Moga a povestit cum s-a îndrăgostit la prima vedere de Bianca Lăpuște


Marius Moga a povestit pentru revista VIVA! cum și-a cunoscut soția, în urmă cu ceva ani.

 „Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri, apoi lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față. Deviza noastră în general este spontaneitatea, iar eu și Bianca suntem două persoane creative și spontane.  De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt. La începutul fiecărei relații există temeri, dacă am sta să le analizăm, nu ne-am mai bucura de viață”, a declarat Marius Moga. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 27 iun 2023, 19:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience