Smiley a rămas fără voce: „Intru în pauză vocală”. La ce remedii a apelat artistul, pentru a cânta din nou

Data publicării:

Smiley și-a anunțat fanii că va intra într-o pauză vocală. 

Smiley este unul dintre cei mai celebri și iubiți cântăreți de la noi din țară. Și, tocmai din cauza acestui lucru, artistul se află și în topul cântăreților contactați pentru evenimente private. Totuși, faptul că-și petrec ore în șir în studio și apoi pe scenă, poate avea, uneori, consecințe destul de grave asupra artiștilor. Vocea lor poate fi pusă în pericol, iar iubitul Ginei Pistol se pare că trece tocmai printr-o situație din aceasta neplăcută. Artistul a făcut această mărturisire pe rețelele de socializare, acolo unde și-a anunțat fanii că va intra într-o pauză vocal. Mai mult, îndrăgitul solist a urmat chiar și sfaturile primite de la internauți, care i-a propus niște modalități unice de a-și recupera vocea. 

”Azi m-am trezit… și abia pot să vorbesc. Intru în pauză vocală. La recomandarea voastră, orez cu lapte”, a scris Smiley, pe instastory.

VEZI și: Smiley, băutura pe care o bea în fiecare dimineață: "În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc"

 

Ce avere are Smiley

Smiley se bucură de câștiguri uriașe din toate activitățile pe care le desfășoară în prezent. Artistul încasează aproximativ 100.000 euro pe sezon în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, din ultimele contracte publicitare de imagine i-au căzut în buzunare circa 50.000 euro, iar din YouTube, în jur de 10.000 euro lunar, potrivit money.ro.

Și asta nu e tot! Artistul deține și o casă de discuri, care îi aduce în cont sume frumușele. Din 2011 până în 2017, firma a făcut un profit anual de circa 700.000 de euro, iar din 2018 de 820.000 de euro. Anul 2021 a venit pentru afacerea menționată anterior cu sume de patru ori mai mari decât în anul 2020. Casa de discuri a înregistrat afaceri în valoare de 9,13 milioane de lei, profitul lui Smiley fiind de 736.000 de lei din suma totală. Pe lângă acestea însă, se mai adaugă și evenimentele private la care artistul participă.

VEZI și: Cum arată silueta Ginei Pistol, după naștere. Vedeta se mândrește cu transformarea ei / FOTO

 

Smiley, adevărul din spatele hit-ului „Oficial îmi merge bine”

Recent, în cadrul unui podcast, Smiley a vorbit despre situația materială pe care o avea înainte de a cunoaște succesul. Artistul spune că mesajele din hiturile de la vremea aceea erau reale, iar nici el sau Alex Velea, nu aveau o situație materială deloc bună. 

„Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam. Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada.”, a dezvăluit Smiley, în cadrul podcastului. 

Când a dat de primii bani, artistul mărturisește faptul că și-a cumpărat o pereche de adidași originali, pe care, la vremea aceea și-i dorea foarte mult. 

„O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit!  pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, a mai spus artistul pentru viva.

Citește și: Gina Pistol, adevărul despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel