Gina Pistol, adevărul despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Cătălin Scărlătescu Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Cătălin Scărlătescu Instagram

Gina Pistol a vorbit despre relația de prietenie pe care a clădit-o în timp cu bucătarul Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol își petrece foarte mult timp cu cei trei bucătari chefi de la Antena 1, astfel încât, de-a lungul anilor, s-a creat o conexiune foarte specială între ei. Totuși, chiar dacă în platou, cei patru par că au aceeași chimie prin care cuceresc de fiecare data publicul, în viața reală, lucrurile stau puțin diferit. Iubita lui Smiley a dezvăluit faptul că Cătălin Scărlătescu ocupă detașat locul în inima sa, considerându-l pe acesta ca pe un „frate” mai mare. Mai mult, vedeta i-a făcut chiar și o serie de declarații bucătarului chef, prin care își exprimă cele mai profunde și sincere sentimente față de el.

„Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră.

Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat.

Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa. În ceea ce privește gătitul, de la toți cei trei chefi am învățat câte ceva, ba chiar uneori îi mai sun când vreau să gătesc ceva nou acasă. Ei sunt foarte săritori, îmi dau sfaturi foarte bune și chiar din rețetele lor secrete. (zâmbește)”, a spus Gina Pistol, potrivit viva

Prietene sau RIVALE? Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Irina Fodor. Imaginea care spune tot FOTO

 

„Este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea”

Mai mult, frumoasa prezentatoare spune că în orice moment al vieții sale se poate baza pe bunul ei prieten, Cătălin Scărlătescu, care, la rândul său, o poate contacta la orice oră.

„Exact așa este…Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp.”, a mai spus Gina Pistol. 

Cum arată silueta Ginei Pistol, după naștere. Vedeta se mândrește cu transformarea ei / FOTO

 

De unde își ia Gina Pistol energia pozitivă

Faptul că publicul o vede mereu pe Gina Pistol cu zâmbetul pe buze nu este o întâmplare. Vedeta spune că își găsește fericirea în toate lucrurile mici, simple, care, pentru alte persoane pot părea nesemnificative. Cu toate acestea, blondina le trăiește la mare intensitate. 

„Sunt un om optimist, dar mai am și momente când îmi pierd din entuziasm, ca toți ceilalți. Cu toate acestea, felul meu vesel de a fi vine la pachet cu mine! Nici nu îmi dau seama cum aș putea să aleg un singur moment, nu cred că există unul singur. Dacă nu am pierdut ceva până la această vârstă este faptul că mă bucură enorm lucrurile simple, chiar și când pentru cel de lângă mine ar putea părea nesemnificative. Trăiesc la o intensitate aparte, așa că orice moment în care am fost fericită… am fost cea mai fericită.”, a mai spus ea.

Gina Pistol a ajuns la capătul răbdării. Ce a scos-o din sărite pe vedetă: „Ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel