Smiley, băutura pe care o bea în fiecare dimineață: "În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc"

Data actualizării: | Data publicării:

Smiley a dezvălui ce consumă dimineața, pentru a fi plin de energie.

Smiley le-a dezvăluit fanilor săi, pe rețelele de socializare, un truc care îl ajută pe acesta să funcționeze bine toată ziua. Artistul, aflat într-o perioadă cu foarte multe schimbări, are nevoie de energie, pe care, în cea mai mare parte a timpului, și-o ia din alimente. Așadar, pentru că solistul trebuie să facă față atât provocărilor din viața personală, aduse odată cu nașterea lui Josephine, cât și carierei profesionale, unde concertele îl solicită foarte mult, apelează la diverse trucuri naturiste.

Unul dintre ele, peste care cântărețul nu sare niciodată, este acela de a consuma un lichid pe stomacul gol. Smiley spune că face asta indiferent de ora la care se trezește. 

"În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc, primul lucru pe care-l fac este să beau un pahar cu apă. Sănătate pură.", a spus Smiley Instagram.

Smiley și Gina Pistol, prima apariție de când au devenit părinți: „N-am mai dormit de aproape 2 ani”

Ce beneficii ai, dacă bei apă pe stomacul gol

Nu doar Smiley recomandă acest remediu naturist, ci și specialiștii, care spun că apa consumată pe stomacul gol are extrem de multe beneficii. În primul rând, dacă consumi dimineața prima dată apa, aceasta îți va curăța stomacul complet, astfel încât alimentele consumate ulterior, la micul dejun, vor fi mai ușor de digerat, iar toxinele vor fi eliminate mai repede. 

De asemenea, acest remediu ușurează tranzitul intestinal, dar și sprijină buna funcționalitate tuturor organelor, potrivit csid.

Nu în ultimul rând, acest lucru va menține sănătatea pielii, care va fi mai strălucitoare și mai hidratată, dacă vei consuma zilnic dimineața câte un pahar de apă, dar și crește imunității din corp, acestuia fiindu-i mai ușor să lupte cu virușii. 

Loredana Groza consumă un pahar de apă CALDĂ pe stomacul gol

Și Loredana Groza urmează ritualul de dimineață a artistului, însă într-un mod puțin mai diferit. Solista a mărturisit faptul că obișnuiește să bea tot apă pe stomacul gol, dar nu rece, ci călduță. În acest fel, ajunsă la vârsta de 52 de ani, se poate mândri cu un aspect fizic de invidiat, care face în continuare ravagii. 

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă caldă”, povestea artista potrivit click!

Loredana Groza a împlinit 52 de ani. Tatăl său i-a făcut o urare emoționantă: „Talentul i-a dat avânt”

Trucul pe care îl are Anastasia Lazariuc dimineața

Altă artistă care este foarte atentă la alimentele pe care le consumă dimineața este Anastasia Lazariuc. Cântăreața spune că, asemenea Loredanei Groza, obișnuiește să bea dimineața câte un pahar de apă caldă, în care pune uneori și lămâie. Pe lângă asta, Anastasia Lazariuc mai consumă și sucuri de fructe naturale, destinate diferitelor boli.

“Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cântat prin baruri. Sunt matinală. Cum mă trezesc, fac puţină mişcare şi beau un pahar de apă pe stomacul gol, pentru că aşa cum ne spălăm pe faţă, trebuie să ne spălăm şi pe interior. Apa trebuie să fie caldă, în nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lămâie.

Îmi fac un suc din morcovi, ţelină, un măr sau citrice, uneori pun şi sfeclă roşie, bună pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care suferă de ulcer”, a dezvăluit cântăreața, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel