Cum arată silueta Ginei Pistol, după naștere. Vedeta se mândrește cu transformarea ei / FOTO

Data publicării:

Gina Pistol le-a arătat fanilor săi cum s-a refăcut, la un an și jumătate de la naștere.

Gina Pistol a fost extrem de motivată să dea jos kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Vedeta ajunsese să cântărească aproximativ 80 de kilograme, iar la câteva luni și-a revenit spectaculos în formă, ajungând la puțin peste 60 de kilograme. După cum spunea recent, prezentatoarea Chefi la cuțite nu a ajuns deloc în sala de fitness în această perioadă, reușind să slăbească cu ajutorul tratamentelor corporale și chiar cu ajutorul unor pastile. Acum, iubita lui Smiley pare fericită cu transformarea pe care  a reușit să o obțină la un jumătate de când a dat naștere primul său copil,  motiv pentru care a realizat o fotografie cu silueta ei și a postat-o pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă și își ține constant fanii la curent cu diferite lucruri.

Gina Pistol a ajuns la capătul răbdării. Ce a scos-o din sărite pe vedetă: „Ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții”

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească

După cum declara recent, dieta Ginei Pistol nu s-a axat deloc pe sport, pentru că timpul nu i-a permis. Cu toate acestea, vedeta a apelat la alte metode benefice, care au ajutat-o să piardă peste 30 de kilograme. Totuși, aceasta nu era pe atunci mulțumită de înfățișarea ei, astfel încât spunea că mai trebuie să scape de încă câteva kilograme, care sunt foarte importante în raport cu înălțimea ei.

„Mi-a zis toată lumea că am slăbit foarte mult, nu am slăbit atât de mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. Însă, la înălțimea mea chiar și două kilograme în plus sau în minus sunt un inconfort foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme am început să iau niște pastile și m-au ajutat. La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau dacă am avut o portiță de timp liber am stat. Nu mai am energie psihic, nu reușesc să mă adun. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. Am mâncat mai puțin în ultima vreme, dar cred că m-au ajutat și tratamentele corporale pe care le fac.”, a spus Gina Pistol pe instastory în urmă cu puțin timp.

Gina Pistol, despre sacrificiile pe care le face pentru fiica ei, Josephine: „Nu vreau să plătească terapie mai târziu”

 

Vedeta a revenit pe micile ecrane, la Chefi la cuțite

Chiar dacă Gina Pistol nu a putut fi alături de cei trei chefi de pe Antena 1 de la începutul ediției, din cauza faptului că a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, fiind înlocuită o perioadă de Irina Fodor, aceasta a revenit în final la cârma emisiunii, fiind extrem de fericită să fie înapoi cu echipa lângă care a realizat atât de multe proiecte.

”Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes. Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a declarat Gina Pistol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel