Smiley a dezvăluit motivul pentru care nu va expune chipul fetiței sale pe internet: „E foarte clar”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley a devenit tătic pe 9 martie și este în culmea fericirii. Deși a împărtășit cu fanii mai multe imagini cu fiica sa, în niciun cadru nu se poate observa chipul micuței Josephine. Iată motivul pentru care artistul nu vrea să îi expună chipul. 

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai minunată perioadă din viața lor. Venirea pe lume a micuței Josephine le-a schimbat complet viața. Cei doi se învârt în jurul fetiței și încearcă să se adapteze noilor responsabilități. Din când în când, le mai arată fanilor câte o poză din noua lor viață, însă fără să expună chipul micuței. 

Gina Pistol, prima apariție cu fetița în brațe. Imaginea care a topit internetul

Fanii au tot insistat să li se dezvăluie chipul micuței Josephine, iar Smiley le-a explicat motivul pentru care nu vrea să o facă. Artistul spune că își va arăta fiica pe internet abia atunci când ea va fi suficient de mare încât să-și dea acordul. 

Fotografie emoționantă cu Smiley și micuța lui fetiță. Gina Pistol i-a surprins într-o ipostază memorabilă

Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune”, a declarat Smiley, într-un videoclip postat pe internet.

 

Cu cine seamănă micuța Josephine

 

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.


Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit Smiley în cadrul podcastului Fain și Simplu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel