Gina Pistol, prima apariție cu fetița în brațe. Imaginea care a topit internetul

Data publicării:

Gina Pistol a năcut în urmă cu o lună și evită să își arate fetița lumii. Vedeta nu s-a putut abține să nu le arate fanilor cum o leagănă pe micuța Josephine înainte să o adoarmă. 

Gina Pistol a topit internetul cu ultimele imagini postate pe rețelele de socializare. Vedeta s-a filmat în timp ce o leagănă ușor pe micuța Josephine, despre care spune că e un pic mai dificilă atunci când vine vorba de somn. Fetița vedetei simte imediat când aceasta încearcă să o așeze în pătuț și se trezește.

Fotografie emoționantă cu Smiley și micuța lui fetiță. Gina Pistol i-a surprins într-o ipostază memorabilă

 

Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii cred că fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme. O mai țin așa vreo 10 minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest. Și parcă are niște piticuți care îi spun: «Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? hai, trezirea»! Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol într-un video în care o ține în btațe pe Josephine.

 

Cu cine seamănă Josephine

 

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.


Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit Smiley în cadrul podcastului Fain și Simplu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel