Fotografie emoționantă cu Smiley și micuța lui fetiță. Gina Pistol i-a surprins într-o ipostază memorabilă

Data actualizării: | Data publicării:

Smiley este cel mai fericit bărbat de când a venit pe lume fetița lui. Josephine a adus soare în viețile lor, iar proaspeții părinți trăiesc clipe minunate alături de micuța lor. 

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase clipe de când s-a născut fetița lor. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară și sunt în al nouălea cer. Universul lor se învârte acum în jurul micuței lor. Josephine se bucură de toată atenția, iar Gina Pistol a surprins cea mai puternică legătură, dintre tată și fiică, într-o singură fotografie. 

 

 

Josephine a împlinit o lună, iar Ginei Pisol nu îi vine să creadă cât de repede trece timpul 

 

”Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că o cunosc de o viață întreagă. Parcă toate trăirile pe care le-am avut eu până la ea parcă sunt niște trăiri într-o altă viață. Nu știu cum să vă explic, e foarte ciudat”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de socializare.

 

Cu cine seamănă micuța lor fetiță? Smiley a dezvăluit în cadrul podcastului Fain și Simplu

 

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.


Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit Smiley în cadrul podcastului Fain și Simplu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel