Slăbit rapid până la vacanța de Paște. Nutriționistul Wasim Nazer: „Te poți bucura în continuare de alimente interzise”

Data publicării:
Foto Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Foto Freepik

Vrei să slăbești rapid pentru că mai ai puțin timp și pleci în concediu sau te gândești deja la vacanță de Paște și simți că mai ai de eliminat câteva kilograme bune?

Slăbitul este o strategie, în primul rând, și o echilibrare, în al doilea rând. Dacă-ți dorești să ai rezultate pe termen lung, cel mai eficient program de slăbit rapid este acela care înseamnă, de fapt, o reorganizare a stilului tău de viață.
Este clar că nu poți face același lucru și să ai rezultate diferite. Teoria este relativ simplă și, cu ajutorul unui specialist iscusit, fără probleme, vei ajute la kilogramele dorite, dar cum faci ca să rămâi acolo.

„Majoritatea oamenilor cred că tot ce trebuie să facă pentru a ajunge la numărul de kilograme potrivite este să renunțe la anumite alimente. Ei bine, eu încerc să-mi conving pacienții că nu, dietele stricte nu sunt soluțiile. Ca să slăbești rapid și sănătos este recomandat să faci mișcare susținut, să ai grijă la alimentație și să urmezi o serie de proceduri de înfrumusețare pe care le recomand în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte.”, explică nutriționistul și specialistul în remodelare corporală Wasim Nazer.

Iată, specialistul nostru în nutriție, susține exact spusele noastre de mai devreme și, cu toate acestea, te întrebi, punctual, ce ai de făcut?

Slăbit rapid, alimentație

Din punct de vedere alimentar există 4 reguli de bază pe care trebuie să le respectăm.

1. Deficit caloric (cea mai importantă parte)
2. Consumați în principal alimente nutritive, mult mai bogate în fibre și proteine
3. Intensifică activitatea fizică (puncte bonus pentru antrenamentul de forță)
4. Ai grijă să dormi cel puțin 7 - 8 ore pe noapte.

„Pentru a obține un deficit caloric, va trebui să ajustezi obiceiurile și comportamentele. Nu trebuie să fii complet restrictiv. Te poți bucura în continuare de alimente „interzise” din când în când, dar cu atenție. Unul dintre obiceiurile care facilitează obținerea unui deficit caloric (și pierderea în greutate) este includerea în dietă a multor fructe, legume și surse slabe de proteine!”, explică specialistul.

Slăbit rapid, terapii

„Pentru a arăta bine trebuie să avem grijă de corpul nostru și la interior, dar și la exterior. Pe de o parte avem grijă la ce mâncăm și, pe de altă parte, avem grijă la cât de mișcăm și cum ne îngrijim trupul. Terapiile de remodelare corporală sunt mai mult decât recomandate și există două pe care le recomandat cu toată căldura”, explică nutriționistul.

Criolipoliza este recomandată tuturor zonelor cu strat de grăsime

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

„Criolipoliza reduce eficient țesutul cu până la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 - 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm.”, explică Wasim Nazer.

Velashape îmbină 3 tehnologii

Velashape este cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

„În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare între 4 - 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 - 14 zile între ele. Tehnologia Velashape se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.”, conchide specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel