Simona Pătruleasa, secretul siluetei, la 47 de ani: „Fac asta aproape zilnic”

Data publicării:

Simona Pătruleasa a dezvăluit cum se menține în formă. Prezentatoarea TV urmează să împlinească 48 de ani, în luna noiembrie. 

Simona Pătruleasa este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 47 de ani, prezentatoarea TV continuă să afișeze aceeași siluetă impecabilă. Vedeta spune că îî este greu să se abțină de la dulciuri și că a ales varianta postului intermitent, pentru a se menține în formă. Ea are ferestre de 16-16 ore în care nu mai mănână nimic. 


„Îmi plac dulciurile foarte tare. Nu vreau să mă frustrez, mănânc înghețată (n.red.: și alte deserturi), dar după ora 18:30 nu mai mănânc nimic, beau doar apă și ceai. Fac o pauză de 15-16 ore (n.red.: până ia masa a doua zi). Țin de un an de zile și funcționează pentru mine”, a explicat Simona Pătruleasa, în podcastul „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici.


Mai mult, prezentatoarea Tv spune că se bazează și pe sport, chiar dacă nu mai are foarte multă energie, însă încearcă să facă zilnic puțină mișcare.

 „De când mă trezesc devreme (n.red.: pentru matinal), nu mai am atâta energie cum aveam înainte, dar fac acasă exerciții cu gantere, pe stepper, abdomene, am o bicicletă. Fac asta aproape zilnic, dar nu atât de mult cât mi-aș dori. E o diferență, nu mai ai același tonus, trebuie să faci anumite lucruri pe care eu nu le fac, poate, atât cât ar trebui. Fac masaj, ăsta este răsfățul suprem, îmi place foarte mult. Am pe cineva care vine acasă de două ori pe săptămână”, a completat.

Simona Pătruleasa, probleme din cauza frumuseții: „Mi s-a întâmplat să fiu victima prejudecăților”

S-a îngrășat 12 kilograme în timpul sarcinii

În urmă cu ceva timp, vedeta dezvăluia, într-un interviu pentru Spectacola, că echilibrul este secretul siluetei sale. 

„La 47 de ani nu mai este atât de ușor să arați bine. Trebuie să fiu mult mai atenta la alimentație, să renunț la dulciuri și să fac mai mult sport.
  Am ținut de 2 ori diete stricte pentru o perioada scurta de timp. Au funcționat, dar pe termen lung am ales disciplina și echilibrul. Niciodată nu am avut kilograme în exces, cu excepția perioadei când am fost însărcinată, atunci am luat 12 kilograme în plus. Însă am reușit, într-un timp foarte scurt, să revin la silueta și la kilogramele pe care mi le doream”, a spus vedeta pentru Spectacola.

De vorbă cu Simona Pătruleasa. Mămică, soție și prezentator TV: „Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcăm în trenul care trebuie” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel