Simona Hapciuc, primele declarații despre scandalul cu Ameri Nasrin: „Legat de scandalul în care am fost implicată astăzi...”

Data publicării:
Ameri Nasrin, Simona Hapciuc/ Colaj FOTO
Descriere foto: Ameri Nasrin, Simona Hapciuc/ Colaj FOTO

Simona Hapciuc a oferit primele declarații după ce în presă au apărut informații despre o presupusă răfuială cu Ameri Nasrin. 

Simona Hapciuc a ținut să ofere câteva declarații despre scandalul care ar fi avut loc astăzi chiar pe platoul de la Antena Stars. Potrivit unor informații apărute în presă cele două vedete s-ar fi luat la ceartă, iar Ameri Nasrin ar fi ajuns și la spital, după ce fosta concurentă de la Survivor ar fi lovit-o. La sediul televiziunii ar fi intervenit și Poliția, potrivit celor de la fanatik.ro

 

Viorel Lis a cerut să îi fie pregătit locul de veci. Declarațiile șocante făcute chiar de soția lui: „E foarte nasoală boala asta”


Simona Hapciuc nu a oferit informații despre motivul care ar fi dus la ceartă, ci a ținută să precizeze că declarațiile apărute în presă nu îi aparțin. 


„Legat de scandalul în care am fost implicată astăzi, vreau să vă anunț că tot ce scrie în presă sub "declarația mea" este fals. Eu nu am dat nici o declarație. Dacă o voi face, o voi face doar pe pagina mea de instagram”, a scris Simona Hapciuc pe Instagram. 

 

Lucian Viziru, planuri mari după ce se întoarce în România: „Nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune”


În cursul acestei dimineți, Ameri Nasrin a postat pe InstaStory un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fanii vedetei: „Starea mea o să v-o explic puțin mai târziu”, a fost mesajul vedetei care era vizibil tristă. 


Simona Hapciuc ar fi fost concediată imediat după scandalul imens


Potrivit CANCAN.RO, Simona Hapciuc ar fi fost concediată imediat după acest incident violent. Conflictul dintre cele două vedete ar fi unul mai vechi, iar incidentul violent ar fi avut loc în baia de lângă platoul de filmare. O ambulanță ar fi venit la fața locului, iar Ameri Nasrin ar fi fost dusă de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. 

 

Anamaria Prodan, schimbare RADICALĂ de look. Impresara s-a făcut blondă, iar fanii au recunoscut-o cu greu /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel