Anamaria Prodan, schimbare RADICALĂ de look. Impresara s-a făcut blondă, iar fanii au recunoscut-o cu greu /FOTO

Data publicării:

Anamaria Prodan traversează o perioadă grea din viața ei. Divorțul de Laurențiu Reghecampf a venit ca un trăsnet pentru ea. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să meargă pe drumuri separate după o căsnicie de 13 ani. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta mai ales că în urmă cu câteva luni cei doi își înnoiseră jurămintele. Laurențiu Reghecampf și-a găsit fericirea în brațele unei femei mult mai tinere, Corina Caciuc, care îi va dărui antrenorului și un copil. 


Anamaria Prodan a acceptat cu greu ideea divorțului și s-a luptat enorm pentru a-l aduce înapoi acasă pe Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă suferința este enormă, sexy-impresara merge mai departe și se bucură de viață. Ba mai mult, aceasta a mers în salonul de înfrumusețare și a ales o perucă blondă. Fanii au recunoscut-o cu greu și au crezut inițial că vedeta a ales să se vopsească blondă. 


”Frumos, nu? Culoarea și părul meu. Frumos, îmi place!”, a transmis Anamaria Prodan pe Instagram. 

 


Anamaria Prodan a aruncat noi săgeți usturătoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf.


Deși  a declarat că nu vrea să mai vorbească public despre Laurențiu Reghecampf, Anamaria prodan revine cu noi replici dure la adresa antrenorului.  Recent, impresara a publicat mai multe mesaje usturătoare pe rețelele de socializare, la adresa soțului ei.


„Chiar dacă soțul meu Laurentiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului ca a alunecat încet încet in lumea oribila a femeilor ieftine care l au tras cumplit de jos… Faptul că tatal copilului meu arată atât de rău la fata chiar ciudat pot spune … Faptul ca toată tara rade , toți bărbații povestesc, mulți se bucura …toti își dau coate si mustacesc ….Faptul ca aștepta sa vada dacă este tatal unui copil apărut brusc după ce a intrat in biserica si a sărbătorești 15 ani de casnicie ,faptul ca incet încet copiii îl uita sau vor sa l uite …mânioși si rușinați fiind de faptul ca a pătat obrazul familiei , si si a luxat picioarele de sta azi in genunchi in fata țării …faptul ca”bacteriile”de b*****r au reușit sa l aducă in situația jenanta in care se afla astăzi si din cel mai mândru si mai strălucitor Soare care exista pe pământ …a ajuns cea mai firava raza ..


Faptul ca nu a reușit sa gestioneze succesul si imaginea făcută fff greu cu sacrificii in atâția ani , faptul ca azi lângă el stau câțiva viermi de b*****r care ii mănâncă încet dar sigur banuti ,povestindu l peste tot la fiecare masa , faptul ca azi nu mai poate sa stea cu capul sus când intra in zona Herăstrău la restaurante datorită filmelor ,imaginilor si a discuțiilor apărute in presa de o Rușine incredibila …faptul ca in fata jucătorilor nu mai poate ridica ochii si capul …faptul ca începe sa se instaureze degradarea …vizibila si galopanta …faptul ca nu a reușit sa rămână in lumea frumoasa in care a stat atât de mulți ani ,faptul ca a ales minciuna si umilința … predata de specimenul grotesc care i a retezat aripile din sec in care l a atins si l a ademenit intr un canal urat mirositor , faptul ca trăiește cu spaima ca zilnic poate apărea un “ client “ care deține materiale compromițătoare …. Faptul ca suna disperat si amenință in stânga si in dreapta încercând ca un Bebeluș sa oprească ceva ce nu se poate șterge deoarece trecutul urmărește bacteriile toată viața si atârna ca o tinichea de coada lor..iar când tinicheaua mai face si zgomot este hilar ….


Concluzia serii…SFATUL UNUI MANAGER , A UNEI MAME, A UNUI OM INTEGRU,A UNEI FEMEI CUMPLIT DE MÂNDRA CARE A FĂCUT ISTORIE IN ORICE DOMENIU SI A LĂSAT O URMA ADÂNCA PE UNDE A TRECUT / NU ATINGEȚI LARVELE CA VA INFECTAȚI ,ȚINEȚI INTOTDEAUNA CAPUL SUS IN VIAȚA , NICIODATĂ SA NU VA TRĂIȚI VIAȚA IN GENUNCHI , NU VA LĂSAȚI ȘANTAJAȚI, AVEȚI LIMITA SI BUN SIMT IN ORICE FACEȚI , IAR LA RESTAURANTE STATI INTOTDEAUNA LA MASA NICIODATĂ SUB MASA ! Acestea fiind spuse învățați sa l Iertați pe REGHE , SA NU UITAȚI LUCRURILE MINUNATE PE CARE LE A REAKIZAT IN VIAȚA LUI , rugați va pt el căci si noi familia ne RUGAM seara de seara sa i dea Dumnezeu mintea de pe urma… DATI CU SOLUȚII SI CU IMAGINI ( care s multe intr o viața petrecuta sub masa )  SA SCĂPĂM LACUL DE BACTERII SI DE LARVE. AMIN. . SEMNAT FAMILIA PRODAN REGHECAMPF


Este deja o pedeapsa f mare Pt Laurentiu , este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce , este cumplit de târziu Pt el sa mai miște , sa mai vorbească , sa mai aibă respect si credibilitate din partea jucătorilor, colegilor … adevarul este ca toți greșim in viața … dar încercam sa reparam sa nu ne afundăm mai tare in greșeală. Pt șantaj , sau alte nenorociri făcute de genul asta de bacterie exista soluții ( politie etc )


Sper ca soțul meu sa nu rămână … MOTANUL INCALTAT …caci incet încet ți se comanda si cât aer sa tragi in piept si cati bani ai voie sa cheltuiești . Incepi sa execuți ordine , ÎNCEPI sa faci rău familiei , COPIILOR , faci familia de ras … te faci de ras după o viața de munca si deja lumea te rade si te striga ….. URSUL PĂCĂLIT DE … LARVA ! Pe lângă lacul Herăstrău se strâng LARVELE sau BACTERIILE care din larg ÎNAINTEAZĂ … PANA AJUNG SUB MESE …SI ACOLO RĂMÂN PANA SE AGATA DE UN URSULET , SE CAȚĂRĂ PE SPATELE LUI ,I SE URCA “ in cap” si URSULETUL AJUNGE LEGAT LA GARD SI BATJOCORIT CUMPLIT. Cât ghinion sa ai sa te atace si păcălească tocmai PE TINE așa larva ? ANYWAY , ANAMARIA PRODAN FLANCATA DE COPIII EI MINUNAȚI CÂND INTRA IN ZONA HERĂSTRĂU LA CELE MAI FRUMOASE RESTAURANTE SE FACE LINIȘTE , SI TOATE PRIVIRILE SUNT AȚINTITE PE EA”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel