Lucian Viziru, planuri mari după ce se întoarce în România: „Nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune”

Data publicării:
Lucian Viziru, foto Instagram
Descriere foto: Lucian Viziru, foto Instagram

Lucian Viziru își ia familia și se întoarce în România. Ce planuri are actorul și de ce a ales să plece din Germania definitiv?

Lucian Viziru a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să plece cu familia în Germania. Actorul a renunțat la cariera lui din România și la rolurile din serialele românești care l-au făcut celebru și cu care a cucerit inima multor doamne și domnișoare. Chiar dacă era unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz, Lucian Viziru avea ochi doar pentru frumoas lui soție, Ema cu care s-a căsătorit în 2010 și cu care are și un băiat. 


În Germania, Lucian Viziru a devenit antrenor de tenis. Deși părea că duce o viață liniștită printre străini se pare că fratele lui Augustin Viziru s-a săturat de viața din străinătate și a decis să revină în România.


„Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe Internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune. În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce”, a declarat Lucian Viziru, la Kanal D.

Lucian Viziru are planuri de nuntă după întoarcerea în România. Actorul vrea să serbeze dragostea lui pentru Ema: „Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese”

Deși au trecut 11 ani de la nuntă, Lucian Viziru are, din nou, planuri de nuntă. Acesta a declarat că anul acesta, în luna august, vrea să sărbătorească așa cum se cuvine anii petrecuți alături de Ema, în calitate de soț și soție.


''Nu am mai fost în țară de patru ani, din păcate, sper să reușim să ajungem în august. Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut. Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese'', a spus Lucian Viziru la Vorbește Lumea.

 

Citește și: Viorel Lis a cerut să îi fie pregătit locul de veci. Declarațiile șocante făcute chiar de soția lui: „E foarte nasoală boala asta”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel