Viorel Lis a cerut să îi fie pregătit locul de veci. Declarațiile șocante făcute chiar de soția lui: „E foarte nasoală boala asta”

Data publicării:
Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook
Descriere foto: Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Viorel Lis a trecut prin spaima vieții lui după ce a ajuns de urgență la spital din cauza virusului COVID-19. Fostul edil a cerut să îi fie pregătit locul de veci. 

Viorel și Oana Lis au trecut prin clipe grele după ce au fost infectați cu COVID-19. Fostul edil și soția lui au ajuns de urgență la spital și s-au temut pentru viețile lor. Cei doi au fost deja externați din Spitalul  ,,Matei Balș” din București și au reușit să iasă învingători din lupta cu virusul ucigaș.


“Eu simt că am acum a doua șansă la viață! Știu că nu e ceea ce unii vor să audă dar ne-a salvat faptul că am fost vaccinați, că am mers din prima zi la evaluare la spital. Eu o să mai fac o radiografie la o lună după externare. Acum sunt OK! Viorel este încă în convalescență, el se recupereză mai greu, dar din moment ce i-au dat drumul acasă, deși a avut o formă de Covid medie spre gravă, e mai deteriorat! Este o minune că trăiește! E o minune că nu a ajuns la ATI! Am văzut pe pielea mea că boala asta nu are nicio legătură cu răceala”, a declarat Oana Lis pentru CIAO.RO


Din cauza virusului COVID-19 și a problemelor de sănătate de care suferă de ani buni, Viorel Lis a luat pe toată lumea prin surprindere când a cerut să îi fie pregătit locul de veci. Oana Lis a suferit enorm când și-a văzut soțul în acea stare gravă. Vedeta a crezut că vor pierde lupta cu acest virus și le este recunoscătoare cadrelor medicale. 


”Eu eram la volan, conduceam, am tras mașina pe dreapta, am leșinat, am vomitat…E o boală parșivă! Mă bucur că am scăpat și am trecut cu bine peste asta! La mine sunt niște trăiri emoționale mai intense. Viorel a rămas cu tuse. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Balș, domnului doctor Adrian Abagiu, nu o să uit niciodată numele acesta! Eu sunt foarte emoționată, nu credeam că Viorel o să supraviețuiască Covidului! El chiar a sunat-o pe verișoara lui și i-a spus să îi pregătească locul de veci. Ne era rău la amândoi și ne-am dat seama că ori murim acasă, ori mergem la spital. Chiar ne-am gândit că putem să murim de la boala asta, deși eu sunt tânără, dar am kilogramele în plus și o inflamație mare în corp. Simt că am reînviat! Ne-am salvat și ne-au salvat viața cei de la spital! Eu nu credeam că o iau dar uite că am luat-o!”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel