Simona Halep, mesaj emoționant, în noaptea de Revelion: „2023, arată-mi soarele, te rog”

Data publicării:
Simona Halep, foto Instagram
Descriere foto: Simona Halep, foto Instagram

Simona Halep, dorință pentru noul an. Sportiva așteaptă să revină soarele și pe strada ei. 

2022 a fost un an extrem de dificil pentru Simona Halep. Sportiva a avut două mari eșecuri. Primul, divorțul de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie. Nici nu a apucat bine să se reculeagă după ruptură, că a mai primit o lovitură de la viață: acuzația de dopaj. 

VEZI ȘI: Simona Halep, caz de dopaj. Cum a fost contaminată Halep cu Roxadustat. Verdictul Agenţiei Franceze de toxicologie și farmacologie

In noaptea de Revelion, sportiva s-a pozat lângă brad și a postat imaginea pe Instagram, alături de dorința pe care o are pentru noul an. Simo îi cere lui 2023 să-i arate „soarele”, după norii negri pe care i-a simțit în 2022. 

 

VEZI ȘI: "Sunt șocat”. Fostul soț al Simonei Halep, declarații neașteptate: „Era obsedată să nu greșească. Este bolnavă de corectitudine”

„2022, norii tăi au fost grei, 2023 arată-mi soarele, te rog”, a scris sportiva, în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)


Simona Halep, prima reacție după ce a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open: „Cel mai mare șoc din viața mea”

Iată ce mesaj a postat Simona Halep  pe Instagram, după ce a picat un test anti-doping la US Open 2022.


Potrivit lui Ben Rothenberg, Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

VEZI ȘI: Fostul soț al Simonei Halep, prima reacție după ce sportiva a fost acuzată oficial de dopaj: "Ea este singura care poate..."

Substanța în cauză este roxadustat, un medicament anti-anemie.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a fost cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. 

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a transmis Simona Halep pe Instagram

VEZI ȘI: Cum s-a autosabotat Simona Halep. Dezvăluirile sportivei, după divorțul de Toni Iuruc: „Îmi spuneam că sunt o proastă” VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel