Cum s-a autosabotat Simona Halep. Dezvăluirile sportivei, după divorțul de Toni Iuruc: „Îmi spuneam că sunt o proastă” VIDEO

Data publicării:
Simona Halep, captură video Twitter
Descriere foto: Simona Halep, captură video Twitter

Simona Halep, interviu extrem de sincer, la o lună de la divorțul de Toni Iuruc. 

Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, a oferit primul interviu din postura de femeie divorțată. Într-o intervenție video pe platforma TopCourt, sportiva șochează cu sinceritatea și vine și cu câteva sfaturi pentru fanii ei. 


„Sfatul meu pentru toată lumea este: nu vă judecați singuri! Dacă vă judecați, nu veți putea da randament maxim. Îmi spuneam mie însămi că nu sunt destul de bună, că pot pierde ușor cu aceste fete dacă joc așa. Credeam că joc prost și că nu contează dacă muncesc mult, pentru că tot nu voi obține ceea ce mi-am propus, adică titluri importante. Eram negativistă pe teren și îmi spuneam că sunt o proastă, atunci când făceam greșeli ușoare. Astfel de lucruri mă apăsau în acele momente, așa că mi-am schimbat atitudinea și am devenit mult mai relaxată și mai tolerantă cu mine însămi", a spus Simona Halep pentru platforma TopCourt.

 

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial

 

Cei doi s-au prezentat în decursul zilei de luni, 10 octombrie, la notar, pentru a semna actele de divorț,  care au fost depuse în urmă cu 30 de zile, timp în care cei doi au avut timp să se răzgândească și să-și mai acorde o șansă relației. Se pare însă că decizia a fost categorică, iar aceștia au ales să-și spună oficial „adio”. Simona Halep a fost cea care a ajuns prima care a ajuns ca cabinetul de notariat, urmând ca după jumătate de oră să-și facă apariția și fostul ei soț și partener de viață. Întreaga procedură a durat aproximativ o oră, sportiva ieșind singură, după cum a și intrat, din cabinetul notarului. Cei doi au ales să pună capăt relației la un an de când a avut loc cununia civilă.

 

Simona Halep, schimbări fizice, imediat după divorț

Nici mult timp nu a durat de când cei doi au anunțat oficial că divorțează, că frumoasa blondină a ajuns imediat în cabinetul medicului estetician. Chiar dacă foarte mulți credeau că aceasta a făcut schimbarea pentru aspectul fizic, în realitate a fost vorba despre anumite probleme de sănătate. Concret, Simona Halep a trecut printr-o intervenție la nas din cauza unor afecțiuni medicale are nu-i permiteau să respire cum trebuie. 

„Avem întotdeauna un motiv să zâmbim”, scria atunci Simona Halep la Instastory, cu o poză în care apărea cu nasul bandajat.

 

Simona Halep a anunțat că nu va mai juca tenis în 2022


Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, a anunțat că nu va mai juca tenis anul acesta. Sportiva a făcut mărturisirea pe rețelele de socializare, printr-un mesaj scris, în care le și explică fanilor decizia luată.

„Bună ziua tuturor,

Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat în acest an și, așa cum am făcut-o întotdeauna, să vă împărtășesc sentimentele mele profunde.

După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit de multe ori despre asta, în februarie am fost foarte aproape de a mă opri din tenis, deoarece nu credeam că am suficientă putere pentru a reveni în top 10. Treceam prin multe momente de anxietate și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos din punct de vedere emoțional.

Apoi am avut norocul să descopăr Patrick's Academy, unde am simțit atât de multă pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Mulțumită lui Patrick, am început încet-încet să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost total deschisă la tot ceea ce mi-a spus să fac, la modul în care ar trebui să o fac și la cantitatea de muncă pe care ar trebui să o depun. Am făcut totul pe deplin.
Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an pentru a reveni în top 10”, a scris Halep în dreptul unei imagini în care apare bandajată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel