Simona Gherghe o critică dur pe Meghan Markle: „Nu și-a înțeles rolul. Harry este mai onest ca ea”

Data publicării:
Simona Gherghe, Meghan Markle, surfa foto Instagram/ captură video Youtube
Descriere foto: Simona Gherghe, Meghan Markle, surfa foto Instagram/ captură video Youtube

Simona Gherghe și-a spus părerea despre cel mai nou documentar despre Casa Regală a Marii Britanii.

Simona Gherghe a criticat-o dur pe Maghan Markle. După ultimele știri care au vuit peste tot în mediul online, cu privire la cea mai nouă ecranizare care îi are în centru pe Prințul Harry și soția sa, prezentatoare a urmărit și ea documentarul, pentru a vedea de unde au pornit aceste păreri controversate. După ce a terminat de vizionat câteva episoade, Simona Gherghe spune că înțelege părerile britanice. Aceasta susține faptul că Meghan este doar o actriță, și nu un personaj real, care interpretează rolul greșit. 

„Am văzut primele trei episoade din Harry&Meghan și îi înțeleg pe englezi. Am tot citit, zilele acestea, presa din UK și mă gândeam ce poate fi așa de rău, sigur sunt subiectivi. De fapt, filmul nu este despre Meghan și Harry. Ar fi fost mai onest să se cheme „Povestea actriței Meghan Markle. Sau cum s-a măritat o americancă cu un prinț britanic.” Harry e personaj secundar și e totuși nedrept pentru personalitatea lui. Și pentru inteligența lui. Nu am putut să nu remarc câteva momente de stânjeneală, în preajma ei și a unor declarații pe care le face. Dar e clar că o iubește enorm.”, a scris Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe, reguli stricte pentru copiii ei: „Altfel va fi haos”. Ce nu au voie să facă Ana și Vlad

 

„De fapt, nu și-a înțeles rolul”

La începutul apariției ei în spațiul public, Meghan Markle era o prezență extrem de îndrăgită de poporul britanic, care și-a ratat însă șansa, susține Simona Gherghe. 

„Meghan a avut șansa uriașă să devină un personaj cu adevărat relevant în Marea Britanie. Și care să schimbe, într-adevăr, lucrurile care evident că o dor atât (originile ei afro-americane, prejudecățile britanice). Să nu uităm că a plecat cu un capital de imagine uriaș și cu o simpatie enormă a publicului. Dar și-a ratat această șansă, pentru că nu a înțeles că NU era despre ea. Sau doar despre ea. De fapt, nu și-a înțeles rolul.”, a mai spus prezentatoarea.

 

Și, nu în ultimul rând, prezentatoarea își arată toată empatia față de Harry, care, spune ea, o iubește prea mult pe soția sa. 

„Și nu numai că și-a ratat misiunea, cred eu, dar, cumva, l-a faultat, nedrept, și pe el. Îmi place Harry. Și mi se pare onest. Mai onest ca ea. Pentru binele lui, sper să nu-i treacă iubirea asta mare, care l-a făcut să sacrifice tot.”, a încheiat ea.

 

Harry şi Meghan acuză familia regală britanică de minciună, în noul documentar

În primele episoade ale documentarului "Harry & Meghan", ducele şi ducesa de Sussex s-au concentrat în principal pe hărţuirea mediatică şi au vorbit despre "prejudecăţile inconştiente" ale monarhiei britanice în ceea ce priveşte rasismul. Însă restul serialului, lansat joi pe platforma de streaming, promite să fie mai exploziv pentru familia regală, deoarece fiul cel mic al regelui Charles al III-lea şi soţia sa americană urmează să prezinte versiunea lor despre retragerea lor din familia regală, în 2020.

"Nu am fost doar aruncată la lupi, s-au folosit de mine pentru a hrăni lupii", a declarat Meghan Markle în trailerul pentru aceste episoade.

Prințul Harry și Meghan Markle, în pragul divorțului? Previziunile sumbre făcute de „Noul Nostradamus”


"Ei au considerat că este normal să mintă pentru a-mi proteja fratele, dar nu erau pregătiţi să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi", a declarat la rândul său Harry despre fratele său mai mare, William, moştenitorul coroanei britanice.

Difuzarea primelor episoade nu a adus dezvăluiri zdrobitoare, aşa cum se temeau unii şi cum s-a întâmplat în 2021 cu interviul cuplului la televiziunea americană, marcat de acuzaţii de rasism.

Marcat de critici referitoare la lipsa de sprijin din partea casei regale şi înfăţişând monarhia britanică şi uniunea statelor Commonwealth ca fiind instituţii învechite şi imperialiste, documentarul a relansat în Regatul Unit, unde Harry şi Meghan sunt extrem de nepopulari, acuzaţiile de ipocrizie din partea lor şi lipsa de respect faţă de casa regală, la trei luni de la moartea reginei Elisabeta a II-a şi de la urcarea pe tron a regelui Charles al III-lea, notează Agerpres.

Ministrul de Externe din Marea Britanie sare în apărarea Casei Regale, după documentarul controversat "Harry & Meghan"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel