Simona Gherghe, reguli stricte pentru copiii ei: „Altfel va fi haos”. Ce nu au voie să facă Ana și Vlad

Data publicării:

Simona Gherghe a vorbit despre educația pe care le-o oferă copiilor ei. 

Simona Gherghe este mămica a doi copii superbi. Vedeta petrece extrem de mult timp alături de Ana și Vlad și se implică 100% în educația și creșterea lor. Mai mult, spre surprinderea tuturor, tot vedeta este și partea mai strictă a familiei. Chiar dacă îi iubește pe cei mici extrem de mult, Simona Gherghe este de părere că aceștia trebuie să știe ce înseamnă disciplina, astfel încât să aplice aceste reguli și în diverse comunități în care merg, precum e grădinița. 

”La capitolul năzbâtii, nu pot spune că au făcut mare lucru. Se mai ceartă, se mai păruiesc între ei. Lucruri din acestea care știu ei că mă supără pe mine. Au mai spart obiecte, dar nu poți să te superi pe ei. sunt copii, sunt mici și când vin așa cu mutrița și spun – Mami, îmi pare rău! Nu am vrut! – uiți tot, ce să faci.

Eu sunt cea autoritară în familie, pentru că cei mici trebuie să știe și de o anumită disciplină. La vârsta aceasta este importantă rutina, sunt importante și regulile și trebuie să ne ținem de ele pentru că altfel va fi haos.

Dacă nu ar mai ști de nicio regulă le-a fi mai greu și la grădiniță și la școală. De aceea vreau să respecte anumite reguli care țin de alimentație, care țin de igienă, de programul lor de somn”, a afirmat Simona Gherghe, potrivit Fanatik.

VEZI și: Simona Gherghe, de urgență la medic: „Se poate transforma într-un episod grav...”

 

Simona Gherghe, o gospodină desăvârșită

Chiar dacă are o carieră care îi solicită foarte mult timp, Simona Gherghe își găsește în fiecare zi timp pentru a le găti celor mici. Vedeta se axează pe mâncăruri simple, dar și delicioase, care au devenit, în timp, preferatele lui Vlad și ale Anei. 

”Când pot să le gătesc, mai ales în weekend, da mâncăm mâncare gătită în casă, lucruri care știu că le plac. De exemplu, ei iubesc spaghetele, le fac ciorbe. Dimineața le fac omlete, frigănele. După-amiaza mănâncă la grădiniță, seara le prepar la cină ce se poate: mămăligă cu brânză și smântână, sandviciuri.

Nu mai sunt atât de strictă ca atunci când erau mici când eram disperată ca toată mâncarea să fie bio, dar am totuși grijă și acum să existe un echilibru în dieta lor. Nu mănâncă atât de mult dulce cât și-ar dori ei, dar le-am explicat și acolo că asta ține tot de sănătatea lor și de sănătatea dinților, și au înțeles”, a mai spus celebra prezentatoare de la Mireasa, potrivit sursei citate. 

Simona Gherghe, revoltată de mizeria pe care a găsit-o într-un mall din Capitală: „Toalete mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie”

 

Fata vedetei, implicată în foarte multe activități extrașcolare

În același timp, vedeta și soțul ei trebuie să se împartă și între activitățile pe care fetița lor a ales să le practice. Chiar dacă Simona Gherghe vede că cea mică este epuizată, ambiția e mai presus de orice, astfel încât Ana nu vrea să renunțe la nicio activitate.

”Ana a vrut să se înscrie la aproape toate grupurile de la grădiniță. Ne-am trezit că are și două cluburi pe zi, ceea ce este foarte mult. A vrut și la tenis, a vrut și la înot, și la balet, și la cooking, și la științe și la engleză suplimentar, la teatru.

Și este epuizată, dar nu vrea să o retrag de pe nicăieri. Vlad fiind mai mic, abia îl împrietenim cu înotul și o să urmeze schiul”, a mai adăugat vedeta de la Antena 1.

Citește și: Mirela Vaida: „Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic”. Cum arată viața prezentatoarei TV, dincolo de celebritate / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel