Prințul Harry și Meghan Markle, în pragul divorțului? Previziunile sumbre făcute de „Noul Nostradamus”

Data publicării:
Prințul Harry și Meghan Markle, captură foto Youtube, sursa BBC NEWS
Descriere foto: Prințul Harry și Meghan Markle, captură foto Youtube, sursa BBC NEWS

„Noul Nostradamus” a făcut câteva predicții sumbre, cu privire la viitorul pe care Meghan Markle și Prințul Harry îl au pe viitor.

Pe 8 decembrie a avut loc premiera serialului de pe Netfix, care îi are în centrul atenției pe Meghan Markle și pe Prințul Harry. În acest sens, „Noul Nostradamus” susține că a avut o viziune despre ce le rezervă viitorul prințului Harry și lui Meghan Markle.

Profetul brazilian, în vârstă de 36 de ani, susține că i s-au adeverit deja mai multe dintre predicțiile sale cutremurătoare; de la invazia Rusiei în Ucraina, la Covid-19, moartea Reginei Elisabeta a II-a și chiar cumpărarea Twitter de către Elon Musk.

Așadar, potrivit lui Nostradamus, o "bombă" va apărea în viața lui Harry în vara anului viitor, dar rotițele ar putea fi deja în mișcare pentru prinț încă de luna viitoare.

Pentru Meghan, însă, marile schimbări nu vor veni decât peste câțiva ani, moment în care ea va "deveni istorie", susține acesta.

"Între ianuarie și martie 2023 viața lui Harry se va schimba, iulie și octombrie va apărea bomba, dacă nu cumva va fi ascunsă înaintea evenimentelor și scandalurilor. Pe scurt, între ianuarie și octombrie 2023, luna aprilie spune, de asemenea, multe despre unele situații", a declarat acesta potrivit dailystar.

Ce se va întâmpla cu Meghan Markle

Asta nu este tot ceea ce Athos poate vedea că îl așteaptă pe Duce, deoarece viziunile sale se extind și mai mult în viitor.

El a adăugat: "Misterele înconjoară viața Familiei Regale, în special a lui Harry, între anii 2027 și 2028 veți înțelege o altă poveste care devine istorie.

"Meghan, Ducesa de Sussex, va deveni, de asemenea, istorie între anii 2025 și 2026".

În ciuda faptului că și-a făcut un nume pentru prezicerea viitorului, Athos a reflectat asupra morții Prințesei Diana, o tragedie pe care crede în mod extraordinar că a văzut-o venind, cu ceva timp înainte să se întâmple. 

Continuându-și gândurile despre monarhia britanică, acesta a spus faptul că Prințesa Diana a simțit că va urma să se întâmple o tragedie. 

"Teoriile conspirației vor exista întotdeauna, chiar și cu atâtea dovezi, moartea prințesei Diana, în urmă cu 25 de ani, stârnește imaginația și emoțiile oamenilor.

Prințesa Diana știa că va muri, eu aveam 11 ani și până astăzi îmi amintesc episodul trist care a marcat lumea, luându-ne "Prințesa săracilor", o adevărată prințesă pe care nicio alta nu o va înlocui vreodată."

Harry și Meghan, criticați pentru noul documentar

"Indecenţi", "punct fără întoarcere", "atac la memoria reginei": presa britanică îi mustră vineri pe Harry şi Meghan după difuzarea primelor episoade din documentarul lor, unele voci cerându-le acestora să renunţe la titlurile regale, relatează AFP.

"Puteţi să cădeţi mai jos de atât?" s-a indignat popularul cotidian The Sun, care consacră vineri, ca majoritatea presei, prima pagină şi un spaţiu considerabil documentarului Netflix "Harry & Meghan", ale cărui prime trei episoade au fost lansate joi.

 "Indecent Sussex", titrează Daily Mail în editorialul său, iar The Mirror evocă un "punct fără întoarcere", la trei ani după plecarea zgomotoasă a cuplului în California.

În aceste prime trei episoade, ducele şi ducesa de Sussex relatează cum s-au cunoscut şi povestea lor de dragoste şi, mai ales, atacă presa şi paparazzii pe care îi acuză că au vrut să o "distrugă" pe Meghan, comparând situaţia cu cea a prinţesei Diana, regretata mamă a lui Harry.

Însă criticile la adresa familiei regale şi a instituţiei monarhiei britanice sunt cele care au stârnit reacţiile presei, în special batjocorirea protocolului sau aluziile la un Regat Unit rasist şi intolerant.

"Aceasta este o denaturare grosieră a realităţii", scrie Daily Mail.

Cuplul de Sussex "arată o lipsă de respect copilărească pentru cultura şi obiceiurile britanice", a scris conservatorul Daily Telegraph, potrivit căruia Palatul trebuie să "sufere" în faţa afirmaţiilor lui Harry care consideră întreaga ţară drept "o bandă de suprematişti albi care sunt susţinători ai Brexit-ului".

The Telegraph a subliniat la rândul său atacurile asupra Commonwealth-ului conţinute în documentar.

Mai mulţi vorbitori - însă nu şi Harry sau Meghan în mod direct - critică moştenirea trecutului colonialist şi sclavagist al Imperiului Britanic, între mai multe secvenţe în care regina Elisabeta a II-a îşi exprimă ataşamentul faţă de Commonwealth.

"Comportamentul lor este pur şi simplu lipsit de respect faţă de memoria reginei şi a unei instituţii pe care aceasta a slujit-o cu atâta respect", scrie Mirror.

Potrivit The Times, apropiaţii familiei regale "şi-au exprimat şocul" faţă de aceste atacuri.

"Ceea ce este atât de enervant este că Sussex continuă să atragă milioane de pe urma conexiunilor lor regale în timp ce scuipă pe instituţia care îi susţine. Dacă urăsc atât de mult monarhia de ce nu renunţă de bună voie la titluri?", a scris cu indignare Daily Mail.

Deşi reacţia politică la documentar a fost una redusă, deputatul conservator Bob Seely a declarat pentru mai multe media că pregăteşte o lege pentru a retrage ducelui şi ducesei de Sussex titlurile regale, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel