Simona Gherghe, escapadă romantică în Turcia. Noul sezon „Mireasa”, difuzat din Istanbul

Data publicării:

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor săi faptul că pentru o perioadă de timp se va afla în Turcia.

Simona Gherghe s-a mutat pentru o perioadă de timp în Turcia, împreună cu soțul ei. Prezentatoarea TV va filma în Istanbul, începând cu data de 29 august, noul sezon al emisiunii matrimoniale pe care o prezintă. Și, pentru că până acum nu au avut parte de o escapadă romantică, cuplul celebru s-a hotărât să-și facă bagajele cu o săptămână înainte de începerea emisiunii și să se bucure de câteva momente în doi. Așadar, timp de aproximativ două săptămâni, Simona Gherghe va împărtăși pe rețelele de socializare diferite experiențe și fotografii din destinația de vis în care se află. În cele din urmă, vedeta s-a arătat a fi extrem de entuziasmată datorită faptului că în curând va fi din nou prezentă pe micile ecrane de luni până vineri.

„Atenție, veniiiiim! După o vară frumoasă, cea mai frumoasă, ne întoarcem acasă. De luni, 29 august, începe un nou sezon Mireasa! Și, cum voi ați vrut mai mult, veți primi mai mult! Vom fi în direct trei ore, zilnic, de luni, până vineri! Notați bine programul, să nu ratați nimic: 14.00 - 16.00, luăm o pauză de o oră, apoi de la 17.00 la 18.00! Abia aștept să ne revedem! Prima săptămână vom fi în Istanbul și veți admira niște imagini minunate din unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii, apoi vom fi cu toții în Casa Mireasa. Pe luni, așadar!”, a fost textul transmis de vedeta pe Instagram.

De la ce pornesc certurile dintre Simona Gherghe și soțul ei: ”Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de...”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Cum se menține în  formă Simona Gherghe

La vârsta de 44 de ani, Simona Gherghe se mândrește cu o siluetă excepțională. Chiar dacă consideră că nu arată ”grozav”, vedeta mărturisește faptul că de foarte multe ori nu are timp să mănânce, lucru care o ajută să se mențină în formă.

„Mie mi s-a părut că nu am arătat grozav.  De fapt, am remarcat o chestie. Tenul meu s-a dezobişnuit de machiajul de televiziune şi a fost nevoie de vreo săptămână şi ceva să reuşim să facem cumva să arăt cât de cât OK. Între timp, am mai şi slăbit puțin, acum sunt mulțumită.

Nu prea am timp să mănânc. Acasă am de hrănit cel puțin un copil, la platou nu prea am timp. Şi, uite aşa, secretul cred că e să mănânci puțin.”, spunea în urmă cu ceva timp Simona Gherghe potrivit viva.

 

 

Ce ritualuri de frumusețe are prezentatoarea TV

Mai mult, aceasta spune că nu este nici adepta ritualurilor de frumusețe, iar singurul lucru pe care îl face regulat este demachierea corectă a tenului.

„Of,  nu  prea  am  timp  de  ritualuri!  Nu vreau să pară că mă plâng, dar sunt fericită că apuc să mă demachiez şi să-mi aplic cremele şi sărurile.”, a mai spus ea.

Suma uriașă pe care Simona Gherghe a plătit-o pentru controlul medical al fiicei ei, în Grecia: „Un consult banal a costat...”

Ce obiceiuri alimentare are Simona Gherghe

Când vine vorba despre gătit, Simona Gherghe se arată a fi destul de expertă la acest capitol, realizând diferite preparate, de la mâncăruri tradiționale, până la cele sofisticate.

"Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza călită, mazăre, ciuperci. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc. De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea și să mă aprovizionez de acolo.”, a dezvăluit Simona Gherghe în urmă cu mai mult timp, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel