De la ce pornesc certurile dintre Simona Gherghe și soțul ei: ”Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de...”

Data publicării:

Simona Gherghe a dezvăluit care este secretul căsniciei cu soțul ei, dar și de unde pornesc discuțiile mai aprinse dintre cei doi. 

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, cucerind publicul prin naturalețea ei, dar și prin faptul că, în tot acest timp, numele vedetei nu a fost implicat în niciun fel de scandal public. Un alt atu al acesteia este familia minunată pe care, împreună cu soțul ei, au reușit să o clădească în acest timp. Cei doi eu sunt împreună de aproximativ 10 ani, iar de patru formează oficial și o familie. În acest sens, celebra prezentatoare a dezvăluit în cadrul unui interviu care sunt cuvintele ce stau la baza relației dintre cei doi.

”Sunt 10 ani de relație. Nu știu dacă e vreun secret, dar știu sigur că la noi ingredientele sunt iubire, prietenie și respect.”, a declarat Simona Gherghe, potrivit Fanatik

Totuși, ca în orice familie, Simona Gherghe recunoaște faptul că în casa acestora mai există și discuții aprinse, care, de cele mai multe roi, pornesc de la copii.

„Normal că există. Important e că ne așezăm la masă și discutăm cu argumente. Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de copii, de abordarea educației lor.”, a mai spus ea. 

 

Simona Gherghe a ajuns cu fetița ei la spital, în vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat cu micuța: „După teste și consultații, am găsit...”

 

 

Cum menține Simona Gherghe echilibrul între viața profesională și familie

Mai mult, Simona Gherghe mărturisește faptul că cei doi părinți nu au parte de o bonă în creșterea copiilor, ci se bucură uneori doar de ajutorul venit din partea bunicilor. În rest, prezentatoarea de la Antena 1 spune că ea și soțul ei se ocupă exclusiv de cei mici.

„Când suntem la muncă, cei mici merg la grădiniță. Nu mai avem ajutor constant de ceva vreme. Ne mai ajută bunicii, uneori, când mai vrem să respirăm. Dar, în rest, suntem doar noi doi cu Ana și cu Vlad.”, a mai spus Simona Gherghe.


”Orice plecare îmi încarcă bateriile”

Simona Gherghe se bucură acum de o vacanță binemeritată în Grecia, care o ajută să-și încarce bateriile pentru proiectele pe care urmează să le desfășoare. Chiar dacă viața cu doi copii mici ar putea părea dificilă, că  se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună cu cei dragi.

”Scriu rândurile astea din vacanță. Copiii dorm, suntem în Grecia și iată un răspuns. Iubesc vacanțele. Orice plecare îmi încarcă bateriile, oricât de dificil ar fi să călătorim doar noi, cu doi copii mici. Dar faptul că suntem la mare, că ne bălăcim, că ne jucăm, că admirăm apusul pe plajă, pentru mine e oxigen. Iar iarna iubesc să schiez.”, a mai spus vedeta.

Papanași moldovenești cu brânză de vacă. Rețeta Simonei Gherghe

Simona Gherghe nu este pasionată de a se uita la televizor

Chiar dacă activează de atât de mulți ani în televiziune, Simona Gherghe spune că în familia ei nu există obiceiul de a se urmări anumite show-uri sau filme de pe micile ecrane. 

„Nu prea e loc de TV la noi acasă. Și dacă îl deschidem, se uită copiii foarte puțin la vreun serial de desene. Acum sunt pasionați de Eroi în pijama. Iar noi, părinții, când avem norocul să vină bunicii, preferăm să mergem la cinema.”, a mai spus Simona Gherghe. 

Citește și: Florin Pastramă, cadou de peste o sută de mii de euro pentru Brigitte Sfăt: ”Să vedem cum reacționează”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel