Suma uriașă pe care Simona Gherghe a plătit-o pentru controlul medical al fiicei ei, în Grecia: „Un consult banal a costat...”

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a vorbit despre problemem de sănătate pe care le-a avut fiica ei în vacanța din Grecia.

Simona Gherghe a trecut printr-o adevărată provocare în ultima vacanță din Grecia. Fiica vedei a avut probleme serioase de sănătate, astfel încât ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis s-a transformat într-un coșmar. Chiar dacă la vremea respectivă prezentatoarea a povestit pe Instagram prin ce a trecut cu Ana, aceasta s-a gândit să dezvolte pe larg subiectul și să le dea și un sfat prețios celor din comunitatea sa. În acest sens, vedeta a început prin a povesti faptul că fiica ei a avut o febră foarte mare, simptom cu care cea mică s-a confruntat extrem de rar. Îngrijorată, Simona Gherghe s-a decis să ceară imediat ajutorul medicilor specialiști din Grecia.

„Vreau să vorbesc despre ce ni s-a întâmplat în vacanța în Grecia. De obicei sunt foarte organizată, când vine vorba despre călătorii, dar acum, pentru că este o perioadă aglomerată, cu oboseală, cu copii, aveam în minte să fac asigurările de sănătate și evident că am uitat. Mi-am adus aminte când cu copilul cu febră am ajuns în cabinetul medicului pediatru din Grecia și m-a întrebat doamna asistentă dacă avem asigurare de călătorie și mi-a picat cerul în cap. Febra ei a persistat foarte mult, vreo 30 de ore de febră puternică și imediat la 3 ore urca. Ana este un copil care nu face febră și mi-am dat seama că ceva nu este în neregulă și m-am dus să o mai vadă un doctor.”, a spus Simona Gherghe pe Instagram

 

Papanași moldovenești cu brânză de vacă. Rețeta Simonei Gherghe

 

Cât a plătit Simona Gherghe pentru consultul fiicei ei

Pentru a se asigura că diagnosticul pus este unul bun, vedeta s-a decis să mai meargă cu fiica ei și la al doilea doctor. Ana se confrunta astfel cu o amigdalită acută, însă sumele celor două consultații medicale au fost usturătoare. Totul din cauza faptului că aceasta a uitat să facă asigurări medicale, înainte să plece în vacanță. În acest context, Simona Gherghe îi sfătuiește pe toți cei din comunitatea sa să nu facă aceeași greșeală, pentru că o sumă modică de bani te poate salva în aceste situații.

„Un consult banal a costat 120 de euro. În total, ne-a costat 200 de euro, Ana a fost pusă pe antibiotic. Banii erau decontați dacă am fi avut o asigurare de călătorie pe care o facem permanent, nu plecam fără. Sfatul meu este să faceți aceste asigurări, char dacă dați 200 de lei, dar puteți recupera niște bani. Este 200 de lei pentru toată familia, pentru patru persoane. ”, a continuat celebra prezentatoare. 

 

De la ce pornesc certurile dintre Simona Gherghe și soțul ei: ”Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de...”

Simona Gherghe se pregătește pentru un nou concediu

Nici nu s-a întors bine din Grecia, că Simona Gherghe se pregătește să plece într-o nouă destinație cu familia ei. De data aceasta, prezentatoare își asigură fanii că are toate documentele necesare deplasării.

„Acum ne pregătim să plecăm iar, dar avem asigurarea făcută din timp, ca să nu mai fie probleme atunci a fost greșeala mea, am uitat.”, a continuat celebra prezentatoare.”, a încheiat aceasta.

Emily Burghelea, părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: ”Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel