Simona Gherghe, de urgență la medic: „Se poate transforma într-un episod grav...”

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a oferit noi informații, cu privire la starea ei de sănătate.

Simona Gherghe anunța ieri pe rețelele de socializare faptul că starea ei de sănătate nu este deloc una bună. Vedeta spunea că se confrunte cu niște simptome destul de dure, pe care le-a dobândit după ce a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care, ajunsă la disperare, a cerut ajutorul fanilor săi. Chiar dacă răspunsurile primite au fost în număr foarte mare, prezentatoarea a ales, în cele din urmă, să meargă la medic, pentru a primi o schemă specializată de tratament. 

„Vă întrebam, ieri, ce recomandări aveți voi pentru răgușeala și durerea de gât. Am primit o mulțime de sugestii, cum ar fi ridiche neagră cu miere, lapte fierbinte cu ou, gargară cu saramură, multe denumiri de pastile, dar și îndemnul să merg la doctor. Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile bune… Dar, prieteni, chiar dacă internetul ne e cel mai la îndemână, nu întotdeauna ce e bun pentru mine, funcționează și la tine. Imaginați-vă că cineva e alergic și nu știe. Iar binele asta făcut cu bunăvoință se poate transforma într-un episod grav. De aceea, tratamentul trebuie personalizat, în funcție de diagnostic. Doar MEDICII ne pot spune exact ce avem, ce să facem și ce să luam. Automedicația, administrarea de tratamente după ureche pot face mult rău, iar apoi e mai greu să reparăm… Ce am făcut eu? M-am programat la spital, acolo unde este medicul ORL-ist al familiei. Ea ne tratează copiii de nenumăratele viroze și amigdalite, dar și pe noi, adulții. Doamna doctor m-a consultat, mi-a explicat ce problemă am și mi-a recomandat tratamentul corect. Pentru că atunci când știi ce ai, știi ce ai de făcut!”, a scris Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Simona Gherghe, revoltată de mizeria pe care a găsit-o într-un mall din Capitală: „Toalete mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie”

Care sunt simptomele resimțite de vedetă

Cu doar o zi înainte de a apela la ajutorul specialistului, Simona Gherghe le spunea fanilor că nu mai reușește să scape de aceste simptome dure, precum răgușeala sau durerea în gât. Vedeta spunea faptul că totul este o consecință a infectării cu COVID-19, de care însă nu mai reușește să scape. 

„Eu, după cum îmi simțiți vocea, sunt răgușită de câteva zile și mă doare foarte tare gâtul. E o poveste care se tot repetă de când am avut prima dată COVID, în luna februarie și cred că am rămas cu o sensibilitate. Cert este că, de fiecare dată când răcesc, pățesc treaba asta cu gâtul, cu durerile și cu răgușeala. Sunt convinsă că v-ați confruntat și voi cu asta așa că spuneți-mi cum procedați, ce luați, ca să fiți bine.”, a povestit Simona Gherghe, pe Instagram.

Simona Gherghe, în doliu: „Mi se rupe sufletul. Nu avem curajul să le spunem la copii”

Fiul Simonei Gherghe s-a confruntat și el cu probleme de sănătate

Simona Gherghe nu este singura din familia sa care este acaparată în această perioadă de problemele de sănătate. Vedeta a trecut prin momente dificile și în urmă cu câteva zile, când fiul ei s-a confruntat cu o viroză de sezon extrem de severă. Prezentatoarea s-a arătat a fi cu adevărat devastată de starea fizică a lui Vlad, care se simțea extrem de rău și care nu se putea opri din tușit.

„Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău...Sunt pline spitalele. Să fiți sănătoși!”, a scris Simona Gherghe, într-un Instastory.

Simona Gherghe a jignit o concurentă din emisiunea „Mireasa”. Fanii au criticat-o aspru / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel