Simona Gherghe, revoltată de mizeria pe care a găsit-o într-un mall din Capitală: „Toalete mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie”

Data publicării:

Simona Gherghe s-a arăat a fi extrem de supărată din cauza mizeriei pe care a găsit-o într-un mall din Capitală.

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta este aproape în fiecare zi a săptămânii pe micile ecrane, motiv pentru care în timpul liber caută diferite activități prin care să se recreeze, alături de familia sa. Se pare că acest lucru și-a dorit să îl facă și în weekend, când s-a dus într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din București. Simona Gherghe a rămas dezamăgită însă de mizeria pe care o găsește mereu în acel loc, indiferent de ziua săptămânii sau de momentul zilei. 

„De mult am vrut să spun/ scriu ceva. Nu există mall/centru comercial, cu toalete mai mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie, ca unul dintre cele din Capitală. 

Indiferent de ziua săptămânii (nu doar azi, în weekend) sau dacă e dimineață sau la finalul programului. De luni de zile. De ani de zile…”, este mesajul postat de Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

VEZI și: Simona Gherghe a jignit o concurentă din emisiunea „Mireasa”. Fanii au criticat-o aspru / VIDEO

 

Cum menține prezentatoarea echilibrul între viața de familie și carieră

Chiar dacă are o carieră care o solicită la maximum, Simona Gherghe trebuie să-și facă în fiecare zi timp și pentru cei doi copii ai săi. Vedeta mărturisea în urmă cu ceva timp faptul că ea și soțul ei nu au angajat o bonă, încercând să se ocupe pe cont propriu de creșterea celor mici. 

„Când suntem la muncă, cei mici merg la grădiniță. Nu mai avem ajutor constant de ceva vreme. Ne mai ajută bunicii, uneori, când mai vrem să respirăm. Dar, în rest, suntem doar noi doi cu Ana și cu Vlad.”, a declarat în trecut Simona Gherghe, potrivit Fanatik.

VEZI și: De la ce pornesc certurile dintre Simona Gherghe și soțul ei: ”Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de...”

 

Când vine vorba de relaxare și de timp liber, vedeta se declară a fi adepta călătoriilor cât mai dese, unde să-și încarce bateriile pentru noi proiecte și activități. Nici de aici nu sunt excluși cei doi copii, care își însoțesc părinții peste tot în lume. 

„Iubesc vacanțele. Orice plecare îmi încarcă bateriile, oricât de dificil ar fi să călătorim doar noi, cu doi copii mici. Dar faptul că suntem la mare, că ne bălăcim, că ne jucăm, că admirăm apusul pe plajă, pentru mine e oxigen. Iar iarna iubesc să schiez.”, a mai spus vedeta.

Simona Gherghe nu este pasionată de a se uita la televizor

Deși lucrează în televiziune, Simona Gherghe spune că nu este deloc pasionată să urmărească programele care derulează pe micile ecrane. Acesta mărturisește faptul că, atunci când are puțin timp liber, preferă să meargă în oraș și să ia cina cu soțul ei, profitând de momentele rare de cuplu. 

„Nu prea e loc de TV la noi acasă. Și dacă îl deschidem, se uită copiii foarte puțin la vreun serial de desene. Acum sunt pasionați de Eroi în pijama. Iar noi, părinții, când avem norocul să vină bunicii, preferăm să mergem la cinema.”, a mai spus Simona Gherghe. 

Cum se apără Simona Gherghe, după ce a fost acuzată că a jignit o concurentă „Mireasa”: „Replica a fost înțeleasă altfel decât am dorit!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel