Simona Gherghe a jignit o concurentă din emisiunea „Mireasa”. Fanii au criticat-o aspru / VIDEO

Data publicării:
Simona Gherghe, foto Instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, foto Instagram

Simona Gherghe a fost aspru criticată, după vorbele pe care i le-a spus unei concurente din casa „Mireasa”.

Simona Gherghe este una dintre cele mai longevive prezentatoare TV de la noi din țară. Lucrurile care au propulsat-o pe vedetă în carieră au fost naturalețea, dar și profesionalismul, de care aceasta a dat dovadă, de-a lungul timpului. Tocmai datorită acestor calități, fanii emisiunii „Mireasa”, pe care vedeta o prezintă deja de ceva vreme, nu s-ar fi așteptat niciodată ca vedeta să calce pe picior greșit. Concret, recent, în cadrul unei ediții a unei emisiuni, prezentatoarea TV a insultat fără să-și dea seama, o concurentă. Respectiva fată povestea cum nu poate acapara frigiderul, întrucât sunt și alți concurenți care trebuie să aibă acces la el. În replică, Simona Gherghe i-a spus faptul că nici nu ar putea intra în frigider, pentru că nu are cum, concurenta având forme ceva mai proeminente. După ce și-a dat seama de gluma deplasată pe care a făcut-o, prezentatoarea a încercat să îndrepte lucrurile, dar fanii au taxat-o dur pentru cele spuse. 

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc”, a fost replica dată de concurentă.

„Pentru că nu încapi”, a completat-o imediat Simona Gherghe, după care a reacționat imediat: „Scuze, nimeni nu încape. A fost o glumă foarte proastă.”

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV

@cornelusajucausa #misiuneatiktok #mireasa #cornelusajucausa #pamflet ♬ sunet original - Tik Toker

Fanii au taxat-o dur pe prezentatoare

Chiar dacă Simona Gherghe spera că fanii vor trece cu vederea gestul făcut de ea, internauții au taxat-o dur pe aceasta, cerând chiar înlocuirea ei din cadrul emisiunii „Mireasa”.

„Dacă zicea un concurent așa ceva, o lua razna cinstita Simona.”

„Uneori, chiar vorbești urât cu concurenții. Nu e ok.”

„O caracterizează ironia și umilirea concurenților.”

„Dacă ar fi prezentat în alte țări, și-ar fi pierdut locul de muncă.”

„Sunt multe cuvinte jignitoare spuse către concurenți. Trebuie schimbată prezentatoarea.”, au fost câteva dintre părerile fanilor, exprimate pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe și-a uimit fanii. A postat o fotografie cu trei teste de sarcină: „Cea mai așteptată veste”

Cum a ajuns Simona Gherghe în televiziune

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea le povestea fanilor cum a ajuns să fie prezentatoare la Antena 1. Dacă atunci, avea mari emoții, pentru că susținea „proba vieții ei”, acum, aceasta se poate mândri cu o carieră de 20 de ani în televiziune. 

"9 aprilie 2002. Am ajuns la Bucureşti, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu ştiam oraşul, căci ultima vizită aici fusese în decembrie 1989. Nu-mi amintesc dacă aveam emoţii, ştiu că mi-era somn. Am luat un taxi din gară, spre Băneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins că nu suntem de-ai locului, aşa că şoferul chiar s-a oferit s-o facă pe ghidul. Am ajuns în redacţia ştirilor, în mijlocul unui breaking news. Toată lumea era agitată, se vorbea mult, se gesticula, aveam senzaţia că toţi aleargă din montaj în redacţie.

Nu mai ştiu cine m-a preluat, cert e că am fost aşezată pe un scaun, în regie. Practic în inima transmisiunii. Pe monitoare, Sandra Stoicescu şi Radu Coşarca. Iar eu, la câţiva metri de ei. Cred că nici n-am îndrăznit să respir. Erau funeraliile Reginei Elisabeth (The Queen Mother). După ediţia specială, urma proba mea, în platoul Observatorului. Fusesem chemată de la Iaşi, unde eram corespondentul ştirilor, iar cei din redacţia de la Bucureşti căutau un prezentator-reporter. Aveam un sacou care stătea pe mine ca pe gard. I-am spune, acum, oversized… cert e că atunci nu era ce trebuia “pe sticlă”.

Sandra m-a luat de mână şi m-a dus în garderoba ei. Aşa am ajuns să dau proba în sacoul ei roşu, de care mulţi ani am pomenit. Câteva ore mai târziu, în aceeaşi redacţie, de la biroul Sandrei, căutam o chirie, undeva în Nord. De parcă aş fi ştiut cartierele… Tata mă aştepta vis-a-vis de Antenă, era pe vremuri o cofetărie. Să fi stat acolo vreo 12 ore. La capătul lor, eram angajata Observatorului. Ziua aceea avea să-mi schimbe viaţa.

Pe 15 aprilie 2002, am prezentat primul meu jurnal de ştiri, în direct, la Antena 1. Acum fix 20 de ani! Restul e istorie. Istoria a jumătate din viaţa mea", a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel