Silviu Mircescu, detalii din culisele filmului "Băieți deștepți". Cum îl ajută prietenia cu Sergiu Costache /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Detalii exclusive din culisele lungmetrajului „Băieți deștepți”.

Filmul „Băieți deștepți” va debuta pe marele ecran în data de 13 octombrie 2023 și este un film de acțiune cu mici elemente de comedie. Ce este special la această producție este faptul că, așa cum a spus chiar producătorul filmului, Tiberiu Ioana, este o producție „din pasiune” și se vrea a fi un film comercial. 

Vezi și: Încep filmările pentru Moromeții 3, cu Horațiu Mălaele și Alex Călin în rolurile principale

Tocmai pentru că izvorăște din pasiune și nu este urmărit profitul, cu o altă ocazie, Tiberiu Ioana a precizat că echipa de pe platou a acceptat să lucreze „cu mai puțin decât ar primi în mod normal”, astfel că Alex Velea, Ruby, Olimpia Melinte, Silviu Mircescu, Sergiu Costache, Crisitan Iacob și alții au căzut de acord să joace în filmul pe care dorea să-l facă TIberiu Florea încă din copilărie.

Unul dintre protagoniștii filmului este jucat de Silviu Mircescu, un actor cu multă experiență în industria cinematografică românescă.

Echipa Spectacola, fiind prezentă la avanpremiera filmului, din data de 10 octombrie 2023, a reușit să obțină câteva detalii de la „personajul” Alex, care este unul dintre polițiștii „suspendați” din funcție. El este unul dintre personajele principale, iar sinopsisul filmului îl readună cu colegii de serviciu.

Vezi și: Oameni de treabă, marele câștigător al trofeului Gopo pentru Cel mai bun film. Lista completă a premiilor decernate

Este foarte cunoscut faptul că Silviu Mircescu face echipă de cel puțin zece ani cu Sergiu Costache, ei cunoscându-se încă din facultate. Totodată, ei au jucat și în „Clanul”, acolo unde erau rivali, o perspectivă ce ne-a făcut să îl întrebăm pe artist următoarele:

Spectacola: „În Clanul, tu cu Sergiu erați rivali, acum ați lucrat împreună. Cum vă place mai mult?”

„Ne place și împreună, dar și rivali. Important e să ne facem bine meseria pentru că suntem actori. În viața personală, ca să zic așa, suntem prieteni de foarte mulți ani și e o onoare și o plăcere pentru amâbdoi să ne întâlnim în foarte multe proiecte pentru că, ce să vezi, avem foarte multe proiecte, inclusiv serialul, inclusiv filme împreună, și inclusiv spectacole de teatru în care jucăm.”

Producătorii de film știu la ce să se aștepte când vorbesc cu un actor, însă, în cazul lui Sergiu și Silviu, aceștia mai vin și la „pachet”:

Spectacola: „V-a adus beneficii fapul că vă cunoașteți încă din facultate?”

„Da. Mai ales la castinguri și la probe penntru că ne știm foarte bine și lucrăm foarte bine unul cu altul. Ne simțim foarte bine.”

Vezi și: Filmul Băieți Deștepți, cu Olimpia Melinte, Ruby, Alex Velea și alte nume sonore, în cinematografe din 13 octombrie

Spectacola: „Când e mai frumos actul artistic, când sunteți rivali sau când sunteți prieteni?”

„În ambele cazuri ne este foarte bine.”

Mai în glumă, mai în serios, actorul ne-a spus că lecția învățată de la personajul său este să abordeze lucrurile din viață cu mai multă responsabilitate.

Spectacola: „Ai învățat ceva de la personajul tău din „Băieți deștepți”?

„Da. Să nu mai fiu atât de superficial.”

Vezi și: Cum a ajuns Alex Velea să stea câteva zile în penitenciar. Artistul a povestit cum a fost această experiență: „Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru ce am”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel