Cum a ajuns Alex Velea să stea câteva zile în penitenciar. Artistul a povestit cum a fost această experiență: „Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru ce am”

Data publicării:

Alex Velea a povestit cum a ajuns să stea câteva zile în Penitenciarul Jilava. 

Alex Velea se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul se mândrește cu cariera de succes pe care o are, dar și cu minunata familia pe care a forma-o alături de Antonia. 

Cum a ajuns Alex Velea să stea câteva zile în penitenciar

Alex Velea și-a luat fanii prin surprindere, după ce le-a dezvăluit că, începând cu 13 octombrie,  vor putea vedea în cinematografele din toată țară filmul în care artistul are rol principal. „Băieți deștepți”. Este un film românesc de acțiune-comedie, în regia lui Igor Cobileanski. Artistul joacă rolul unui băiat rău în cadrul acestui film, astfel că a avut de filmat mai multe cadre în Penitenciarul Jilava. În cadrul unui interviu, Alex Velea a povestit cum a fost această experiență pentru el. 

„Experiența… a fost ceva inedit. O parte din Băieți deștepți s-a filmat în Penitenciarul Jilava. Și pentru câteva zile, ore bune le-am petrecut acolo. Când sunt pus în această ipostază, de actor (deși mai am mult de învățat până să am acest merit, să mă pot numi și așa) sunt emoționat și încerc să mă autodepășesc la fiecare scenă. Vreau să confirm că am potențial și să-i conving pe cei ce m-au ales că au luat o decizie înțeleaptă dându-mi rolul.”, a declarat Alex Velea, pentru ciao.ro

Alex Velea: „Copiii noștri sunt fericiți ori de câte ori părinții lor fac ceva artistic”

Alex Velea a mărturisit că cei doi copii pe care îi are împreună cu Antonia se bucură tare mult pentru fiecare moment artistic făcut de părinții lor. Mai mult decât atât, Dominic și Akim își doresc să le calce pe urme, atunci când vor crește. 

„Sunt un bad boy cu valențe de băiat valabil care este pus în diverse situații din cauza mediului în care ajunge – pușcăria. O să vă placă personajul meu”. Dominic și Akim s-au bucurat extrem de tare când au aflat că tatăl lor va apărea într-un film. Și Antonia, mama lor, a jucat recent în filmul „Haita de acțiune”. „Copiii noștri sunt fericiți ori de câte ori părinții lor fac ceva artistic. Noi ne manisfestăm bucuriile și ei trăiesc alături de noi, cei mari, aceste împliniri. Se mândresc cu părinții lor și vor să ne calce pe urme. Evident că o să îi iau”, a declarat Alex Velea.

„Tot ce-mi doresc e ca familia mea să fie bine”

Cea mai mare dorință a artistului este ca familia sa să fie sănătoasă și fericită. 

„Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru ce am. Tot ce-mi doresc e ca familia mea să fie bine, să fim sănătoși și să avem putere de muncă, inspirație și ambiție măcar ca până acum. Asta vă doresc și vouă. Ne vedem la film!”

Citește și: Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Pensia uriașă pe care o câștigă Monica Tatoiu: „Sunt milionară. Mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit”

Cum ține Maria Constantin ghinionul la distanță. Trucul la care apelează vedeta pentru abundența financiară: „E demonstrat de mine”

Câte kilograme a slăbit Vica Blochina, în doar trei luni, după intervenția la stomac: „Sunt cum am fost acum cinci ani, după haine, la măsură”. Vedeta nu se oprește aici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel