Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Denis Hanganu ne-a dezvăluit mai multe informații prețioase cu privire la serialul îndrăgit de pe Pro TV.

Denis Hanganu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului, care joacă în serialul fenomen „Clanul”, de pe Pro TV, ce a reușit să cucerească inimile românilor încă de la primul sezon. Aflați în pragul debutului celui de-al patrulea sezon, dar și ultimul, actorii din film sunt puțin nostalgici cu gândul că povestea se va încheia curând, iar pentru a afla cele mai noi informații cu privire la ecranizarea de succes am stat de vorbă chiar cu Denis Hanganu, care interpretează unul dintre personajele principale din film și care a venit în platoul emisiunii noastre, la Oracolul Vedetelor. 

„Mie mi-ar plăcea ca oamenii să rămână cu actorul respectiv, cu Denis Hanganu, pentru că actorul poate să facă și alte roluri la rândul lui, atunci când o să vină. Am văzut asta pe stradă, e un feedback real, activ, cum că oamenii mă strigă direct pe nume, ceea ce e mare lucru, crede-mă. Oamenii tind să ia numele personajului, să te asocieze cu el și să te strige așa pe stradă. 

În Clanul, e pentru prima dată când am pățit asta, am trăit asta, oamenii îmi știu numele și prenumele, ceea ce e extraordinar, simți mai mult decât un minimum de interes din partea lor, simți că i-ai atras atenția, s-a interesat despre tine, îl memorează și când te strigă a făcut toată căutarea asta. Proiectul ăsta a făcut chestia asta, ceea ce e de bun augur.”, a declarat Denis Hanganu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

Citește și: Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv

„Clanul” ajunge curând la final

Denis Hanganu ne spune, astfel, că este o perioadă destul de nostalgică pe platourile de filmare, fiind sigur de faptul că va fi cuprins de emoție, în ultima zi pe platou. Până atunci, actorul se mai bucură de ce îi oferă momentul prezent. 

„E o perioadă mai melancolică, ofer foarte mult, îmi pun întrebări, analizez chestiile retrospectiv și nu am cum să nu trec cu vederea faptul că în curând se va ajunge la final, dar asta e frumusețea lucrurilor, tot ce e frumos se termină la un moment dat, a fost cât a fost și a fost de-a dreptul extraordinar. 

Drag și iubire din partea celor care ne urmăresc. Deocamdată nu am ajuns la momentul ăla, la ultima fază a filmărilor, când se filmează ultimele lucruri, toată lumea își ia rămas-bun, o să vină și vremea aia, dar eu sunt mai sentimental, dar știu că lucrurile vin și trec, se adună prietenii, se întăresc relațiile.”, ne-a mai spus acesta. 

Citește și: Vlad Gherman, surprins până la lacrimi de Oana Moșneagu. Actorul a împlinit 31 de ani: „Ești sufletul meu preferat de pe Pământ!”

Câte zile se filmează un sezon „Clanul”

Și, pentru fanii curioși să afle informații din culisele serialului, am aflat și câte zile filmează actorii pentru a putea pune în imagini unul dintre cele mai îndrăgite seriale românești. 

„La noi un sezon durează 100 de zile de filmare, ori patru sezoane e ceva, plus perioada de dintre, interviuri, comunicare, se adună lucruri. Sigur ne vom revedea cu o parte dintre ei pe scena teatrului, iar cu ceilalți probabil în alte proiecte.”, ne-a mai dezvăluit Denis Hanganu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel