Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Denis Hanganu ne-a dezvăluit care sunt secvențele inedite de pe platoul de filmare „Clanul” pe care nu le poate uita.

Serialul Clanul de pe Pro TV a ajuns la ultimul sezon, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură fiecare episod, pentru a vedea cum evoluează personajele și cum se va încheia acțiunea și povestea tensionată. Invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la Spectacola, Denis Hanganu ne-a dezvăluit care sunt cele mai memorabile momente pe care le-a trăit până acum pe platourile de filmare și ne-a povestit și una dintre cele mai grele secvențe pe care a fost nevoit să le pună în scenă.

„Secvențele grele, chiar dacă sunt foarte complexe, se filmează foarte repede, într-un timp foarte scurt, ori cumulul de emoție trăit într-o secvență din asta e la cote uriașe, presiunea e mare și, spre exemplu, în secvențele cu doamna Carmen Tănase, în multe alte secvențe de lupte nu știu cum să-ți zic.. țin foarte mult la ele, pentru că știu cât de mult am încercat să mă concentrez să iasă din primele două duble, pentru că altfel pierdeam locația sau nu aveam timp să le facem și dacă nu faci la capacitatea ta maximă, așa rămâne, iar tu nu vrei asta, vrei să fie cât de bine s-a putut.”, ne-a declarat Denis Hanganu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola. 

Citește și: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

Care sunt secvențele preferate ale artistului

Astfel, chiar dacă în spatele unor secvențe este o muncă titanică, Denis Hanganu spune că fazele preferate de la filmări ale sale sunt chiar cele pentru care depune cel mai mult fort. 

„În general, secvențele astea unde îți pui sufletul pe tavă, personajele plâng, e multă emoție, sunt preferatele mele, e sufletul meu acolo, nu am cum să nu mă atașez emoțional de ele. Mă uit cu un ochi critic acasă, dar mă gândesc că puteam să fac mai bine acolo, dar sunt și mândru.”, a continuat acesta.

Citește și: Cu ce se ocupă soția lui Denis Hanganu: „Nu te plictisești niciodată”. Ce spune actorul despre gelozia din cuplu / VIDEO


Cea mai dificilă secvență de la filmări

Astfel, îndrăgitul actor ne-a povestit și una dintre cele mai dificile scene pe care le-a filmat până acum, pe care publicul a putut-o urmări chiar la finalul sezonului 3. Este vorba despre momentul în care „Tudor Achim” își anunță mama de faptul că-și va înscena moartea, motiv pentru care este nevoit să dispară pentru o perioadă.

„Am avut o secvență chiar în sezonul 3, la final, cu doamna Carmen Tănase, în care o anunț la final că dispar o perioadă, foarte greu, foarte greu, nu e așa actoria asta, nu pocnești din degete și gata, trebuie să faci să fie credibil pentru cel de acasă, să-l faci să vrea să se uite și la următorul episod, până la final, iar asta e muncă și se construiește secvență cu secvență.”, ne-a mai spus actorul. 

Citește și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel