„Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

Data publicării:
EXCLUSIV

 George Mihăiță ne-a dezvăluit informații cu privire la cel mai recent film în care este implicat, Clanul. 

Serialul clanul a început oficial la Pro TV, iar publicul a putut să se bucure de un prim episod extrem de intens, cu situații limită și noi provocări pentru personajele principale. George Mihăiță este unul dintre acestea, care, în ciuda schimbărilor pe care le-au avut alți actori, el a rămas calm, impunător și pregătit să se răzbune. 

Îndrăgitul actor ne-a dezvăluit, astfel, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, dacă a întâmpinat dificultăți în a-l interpreta de Bebe Măcelaru, zis și „Tătuțu”, însă ne-a povestit și o fază extrem de importantă de la filmări.

„Așa e scris, să fie stăpânul tuturor și e scris foarte bine, m-am conformat. E un rol care pentru mine e o nouă provocare, am mai avut provocări de personaje negative și pe teatru și film.”, a declarat George Mihăiță, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

Conversația pe care a avut-o cu un taximetrist

Faptul că are un rol negativ, dar o imagine extrem de blândă și bună l-a făcut chiar și pe șoferul mașinii în care s-a urcat la un moment dat să-l întrebe cum de a putut să interpreteze un personaj cu totul diferit față de imaginea sa din viața reală.

„Asta mi-a zis și șoferul de la taxi când m-a văzut (n.r că e un om blând). „Nu vă supărați, mă uit în oglindă la dumneavoastră, sunteți om bun, cum puteți să jucați asemenea personaj?” Cel mai frumos e să fii actor de comedie și să joci personaje negative la un moment dat.”, ne-a mai spus îndrăgitul actor. 

VEZI și: Cu ce se ocupă soția lui Denis Hanganu: „Nu te plictisești niciodată”. Ce spune actorul despre gelozia din cuplu / VIDEO

George Mihăiță, detaliu inedit din Clanul

L-am rugat pe George Mihăiță să ne ofere și un detaliu extrem de palpitant de la filmările sezonului 4 al serialului Clanul, iar informația pe care ne-a dezvăluit-o actorul o să ofere „palpitații” fanilor. În final, acesta ne-a dezvăluit și care sunt sentimentele ce-l încearcă în aceste momente, când „Clanul” ajunge la final, după 4 sezoane pline și prietenii legate pe platourile de filmare.

„Cel mai palpitant, nu știu dacă am voie să spun, e când cineva foarte drag mie îl omor, din greșeală..

Mă încearcă emoții, mereu mă încearcă. Ele sunt mai ales când mă întâlnesc cu oamenii pe stradă și văd ce reacții au la ceva din ce eu am făcut în serial. Mai presus de toate e o mare bucurie.”, ne-a mai povestit actorul.

VEZI și: Detaliul despre ultimul sezon din „Clanul” pe care producătorii și-ar dori să nu-l știm. George Ivașcu: „Eu acum dau din casă, îmi cer scuze”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel