Shurubel, destin sau noroc? „Eu am adoptat teoria asta citind foarte mult în zona asta a Universului” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Shurubel a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Shurubel: În a 10-a am început să visez să fac radio, dar în copilărie aveam obiceiul să înregistrez pe casete melodiile de hip-hop de la radio sau să-mi iau astfel de casete și să mă ascund de părinții mei când le ascult. Știam toate versurile pe dinafară și mi-aș fi dorit să cânt hip-hop. 

 

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă te-ai putea întoarce în tip?

Shurubel: N-aș schimba nimic, pentru că mi-e frică că așa aș putea schimba ce am în prezent. Eu cred că tot fix cum trebuie, la timpul potrivit. Dacă i-aș spune lui Andrei din liceu să nu-și mai facă atâtea griji, poate că aș evita anumite momente în care el a avut de suferit. 

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Shurubel: Nu mi-e frică de nimic altceva decât lucrurile care țin de sănătate. În rest, sunt doar scene din filmul vieții tale.

 

SPECTACOLA:  Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Shurubel: Ar fi un funky rock, spre hip-hop. 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Shurubel: Citesc o carte care se numește Stones in Focus, despre cum nu ne mai putem menține atenția asupra unui singur lucru. Autorul a studiat această problemă și spune că ce face creierul e de fapt natural e să aleagă lucrul mai ușor. Bucuria adevărată în viață e când facem lucruri mai grele, când nu mai simți timpul pentru că faci ceea ce-ți place, un lucru important pentru tine. 

Te-ar putea interesa și: Shurubel, mărturisiri neașteptate despre soția sa: "Eu nu înțeleg cum ai stat în relația asta"

 

SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Shurubel: Nu știu dacă e atât de inutil, e talentul de a mânca totul din farfurie în proporții egale, indiferent de ce alimente am acolo. Fără să vreau și fără să gândesc, o să împart din ochi toate lucrurile astea în părți egale și o să le mănânc pe rând în proporții corecte. E minunat pentru mine. 

 

SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Shurubel: Soția. Aș mai lua ceva pe care să scriu, nu vreau internet, dar un laptop pe care pot să scriu și pe care să am multe cărți. Aș lua toată biblioteca, să pot să scriu și să citesc. Și aș mai lua un pian, încep acum să învăț și  este bombă.

 

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Shurubel: Brânză. Știu că nu ar trebui să mâncăm lactoză, era o teorie la un moment dat, doar am auzit. Îmi place mult brânza. Dimineața mănânc brânză mereu cu roșii. La prânz mănânc ciorbă de la mama, cea cu perișoara este preferata mea sau mazărea cu pui. Seara aș putea mânca un somon cu cartofi la cuptor. 

 

SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Shurubel: Shurubel: The Marvelous Mrs. Maisel și Ted Lasso.

Citește și: „M-am biciuit”. Transformarea prin care a trecut Shurubel: „Nu aveam încredere în mine”. Cea mai neagră perioadă din viața prezentatorului TV

 

SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Shurubel: Overthinking, dacă aș putea să nu mai gândesc atât de mult tot ce fac, să rostogolesc toate situațiile seara, când mă pun în pat.

 

SPECTACOLA: Dar calitate?

Shurubel: Sunt extrem de frumos (n.r. râde). O calitate este felul în care mă raportez la provocările care mi se întâmplă în viață, mereu iau provocările cu entuziasm.

 

SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Shurubel: Pentru că am fost foarte bucuros. Mi-am dat sama că nu-i pasă nimănui ce ai scris tu de-a lungul timpului, așa că n-ar fi mai frumos să mă bucur eu de anii ăștia și să dau bucurie și altora?

 

SPECTACOLA: Crezi în destin sau crezi că omul își face norocul cu mâna lui?

Shurubel: Cred că omul este destin. Eu am adoptat teoria asta citind foarte mult în zona asta a universului. Îmi place mult teoria care spune că tu faci ce ți se întâmplă.

Pe aceeași temă: Shurubel, dezvăluiri despre începuturile sale în radio:"Voi nu vedeți că are defect de vorbire?"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel