Shurubel, dezvăluiri despre începuturile sale în radio:"Voi nu vedeți că are defect de vorbire?"

Data publicării:
Shurubel și Georgiana Ioniță
EXCLUSIV
Descriere foto: Shurubel și Georgiana Ioniță

Andrei Lăcătuș - Shurubel, prezentator TV, entertainer și digital creator, vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, pentru a răspunde celor mai incomode întrebări. Invitatul Georgianei Ioniță a venit pregătit, în emisiunea acesteia să facă dezvăluiri, despre omul din spatele imaginii de la televizor.

 

 

 

 

Carismaticul prezentator a dezvăluit un aspect mai puțin cunoscut din viața lui și anume, modul în care graseiatul ( rârâiala ), i-a afectat începuturile în radio. Acesta a recunoscut că, se râdea de el încă din copilărie datorită acestui motiv.

Voi nu vedeți că are defect de vorbire? Uitați-va un pic la el

“ Și nu doar în copilărie,mie mi s-a zis și când am început să fac radio, ce cauți acolo? Mi s-a zis și când am intrat în televiziune și am fost reporter, la început “ ce e cu băiatul asta? Voi nu vedeți că are defect de vorbire? Uitați-va un pic la el. Și, într-adevăr eu nu am nici dicția aia perfectă. Și știi ce mi s-a întâmplat, și mi se pare un lucru foarte important  și un mesaj pentru cei care au orice defect și orice lucru de care fac mișto cei din jur. S-a întâmplat un declic în mintea mea și m-a făcut să muncesc mai tare. “

Acest mesaj și sfat, pe care carismaticul prezentator l-a testat pe propria piele și a mărturisit că l-a ajută să prioritizeze altfel lucrurile și să se concentreze foarte tare pe conținutul pe care îl livra.

Eu nu am vocea aia pe care o au marii oameni de radio

“ Eu nu am vocea aia pe care o au marii oameni de radio. Vocea aia pe care vrei să o asculți, vocea aia pe care abia aștepți să o auzi la radio atunci ar fi foarte mișto să am ce să zic.Am început să mă gândesc foarte mult, înainte să vorbesc, am început să îmi scriu intervenții, am început să mă gândesc la glume, să încerc să devin mai amuzant, să citesc pe tema asta și te face un pic să tragi mai tare.”a spus acesta.

Dar acest fel de a vedea lucrurile, vine din păcate și cu o altă față a monedei, pentru că, așa cum mărturisește chiar el, asta l-a făcut să fie mult mai dur cu el însăși și să devină workoholic, de cele mai multe ori lucrând până era totul perfect.

"E foarte frumos și când încep să vină oamenii să îți spună, continuă cu așa zisul tău defect, pentru că, de fapt, este o marca personală și ține-o acolo pentru că asta te face special și ce e important la noi, fiecare e să fim noi înșine. Și ar fi culmea să încercăm să sunăm că alți oameni. Haideți să sun ca alți prezentatori. Nu.”, a continuat acesta.

Pe internet poți acum, să ai o voce oriunde

Totodată, din punctul de vedere al lui Shurubel, radioul nu mai este atât de dezirabil pentru tineri, cum obișnuia să fie în anii trecuți, acesta fiind oarecum devansat de tehnologia modernă și de oportunitățile pe care le oferă Internetul.

“ Pe internet poți acum, să ai o voce oriunde, oricum, oriunde, pe orice canal fie că îți faci YouTube, fie că îți faci TikTok, fie că îți faci Twitch. Și pe Twitch gândește-te, că în momentul asta poți să vorbești cu un public foarte larg din România. Deja au început foarte mulți oameni să stea acolo și nu numai pentru cei care se joacă, pentru că în general acolo se fac streamuri de jocuri, dar sunt și oameni care vorbesc ca și cum ar avea propria ta emisiune de radio. Și asta mi se pare genial! Poți să pui și muzică, îți emiți adică radioul poți să ți-l faci la tine acasă. Cumva cred că tinerii din ziua de azi, nu mai doresc să facă radio la posturile la care se găsesc pe piață”, a declarat acesta cum vede soarta radioului, în vremurile noastre. 

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel