Shurubel, mărturisiri neașteptate despre soția sa: "Eu nu înțeleg cum ai stat în relația asta"

Data actualizării: | Data publicării:
Shurubel și Georgiana Ioniță la Oracolul vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Shurubel și Georgiana Ioniță la Oracolul vedetelor

Andrei Lăcătuș - Shurubel, prezentator TV, entertainer și digital creator, a fost invitat în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, unde a răspuns celor mai incomode întrebări. Acesta a făcut dezvăluiri despre relația cu soția sa și a mărturisit ce l-a determinat să își ia un an sabatic.

 

 

Pentru o persoană pasionată de munca sa, așa cum este Shurubel, câteodată toată această pasiune poate să stoarcă tot din tine și să te aducă la epuizare.

5 ani în care m-am biciuit un pic pentru munca pe care o făceam

" Au trecut 5 ani de matinal până să îmi doresc să iau sabaticul.5 ani de trezit la 5. 5 ani de muncit mai mult poate, de cât ar fi trebuit eu cu mine. 5 ani în care m-am biciuit un pic pentru munca pe care o făceam și mi-am zis tot timpul “ hai, mai mult, mai mult” și de aici anul sabatic.(...) până intri în burnout. “

Eu nu eram acolo, eu nu eram prezent

Prezentatorul și-a deschis sufletul și a povestit ce a însemnat toată această implicare nebunească a sa în muncă, pentru relația pe care o avea cu actuala sa soție:

“ Când simți că nu ești destul și trebuie să muncești mai tare ca toți, să dovedești că meriți să fii acolo, intri într-un ritm în care tu nu îți dai seama dacă poți sau nu să îl susții și realizezi după ceva timp că, tu nu ți-ai băgat în seama prea mult  nici relația pe care o aveai. Adică, imaginează-ti  că aveam seri, în care eu pregăteam emisiunea de a doua zi, cu un laptop în brațe și pe la ora 9, terminam conferința cu colegii mei  și stăteam pe canapea, eu cu laptopul, soția mea în dreapta  și mă întreba “ Mai ai? Mai am? La 11 mă întreba “ Mai ai? Mai am”. Pe la 12 mă întreba “ Mai ai?”. Ea se uita la un site de streaming ceva, se uita la seriale. Pe la 12 mă întreba “ Mai ai? Mai am un pic" și zicea, “ Bine, mă duc să mă culc". Pune asta ori nu știu câte de seri, timp de 5 ani și o să îți dai seama, unu la mâna, că este un om extraordinar că a stat cu mine. Eu nu înțeleg, că i-am și zis, “ Eu nu înțeleg, cum ai stat în relația asta? Eu nu eram acolo, eu nu eram prezent." Doi la mâna, ce era în capul meu și cât de mult mi-am zis eu, în perioada asta “ Nu ești destul de bun. Nu ești destul de bun. Muncește mai mult. Muncește mai mult." Și de cât de toxic este să faci asta cu ține însuți’, s-a confesat acesta.  

Căsătoria, motivul care l-a făcut să își schimbe viața

 Chiar el recunoaște că această competiție a sa cu sine însăși era inutilă, pentru că chimia pe care o avea cu echipa sa de la acea vreme, de la matinal,” vindeca tot în ei” și din toataă această chimie, produsul rezultat era unul de calitate, cum chiar el spune doar că timpul nu îi mai aparținea.

“ Ajungeai acasă, erai rupt de oboseală, dacă nu aveai treaba adormeai o ora, două, trei. Nu se știe...Te trezeai buimac seara, venea soția acasă, mâncam. Atât aveam timp. “ Cum a fost la tine, la muncă? Bine. Hai că eu am o conferință imediat cu colegii. După care, pac la telefon cu colegii "Ce facem mâine, subiectele sunt astea. Ok, foarte bine, le-am stabilit." După care te puneai în canapea, hai să începem să le dezvoltăm și aveai 20 de subiecte sau 15 subiecte, câte aveai pentru a doua zi și apucai să le dezvolți și munceai.”a mărturist Shurubel, cum arăta o zi din viața lui.

Astfel, după ce s-a căsătorit în 2019, prezentatorul a decis în 2020, să își ia un an sabatic.Odată cu căsătoria, avea să îi încolțească și acest plan în minte, simțind că aceasta va fi cea mai bună decizie pentru el.      

Youtube video image

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel