Sfat de călătorie: 10 atracții turistice în Dubai

Data publicării:

Dubai este un oraș în continuă evoluție, cu un flux constant de noi destinații care trebuie vizitate. Fie că este vorba despre un hotel nou, stațiune, restaurant, atracție sau expoziție de artă, viața în Dubai este dinamică și captivantă.

Ain Dubai 


Concepută să fie cea mai înaltă roată din lume, Ain Dubai, de 210 metri, situată pe insula Bluewaters, va oferi priveliști la 360 de grade ale orizontului Dubaiului de-a lungul coastei, Dubai Marina și puncte de reper iconice, inclusiv Burj Al Arab, Palm Jumeirah și Burj Khalifa. Ain Dubai se va deschide pe 21 octombrie și va oferi peste 19 experiențe unice de cabină, fiecare rotire în jurul roții durând 38 de minute.

 

 

Museum of the Future


Gata să prezinte o nouă eră, Muzeul viitorului arhitectural impresionant va fi un loc de explorat, învățat și creat atunci când se va deschide, mai târziu în acest an. Atracția cu patru etaje se va concentra asupra diferitelor elemente, inclusiv ecosistemul, bioingineria, spațiul cosmic și transportul, în timp ce va oferi vizitatorilor expoziții care oferă o perspectivă asupra viitorului.

 

AURA Skypool


Prevăzută pentru o deschidere spre finele lui 2021 și care se întinde pe întregul etaj 50 al Palm Tower, AURA Skypool este prima piscină infinită la 360 de grade din Dubai, care oferă vizitatorilor vederi panoramice ale iconicului Palm Jumeirah și nu numai.

 

Infinity Des Lumières


Nou deschisul Infinity Des Lumières de la Dubai Mall îi duce pe oaspeți într-o călătorie captivantă care combină artele digitale și cartografierea imaginilor. Conceptul inovator creează fluiditate între spațiile interioare și exterioare într-o magnifică fațadă digitală. Instalația digitală impresionantă se întinde pe 2.700 de metri pătrați și găzduiește expoziții digitale de la artiști precum Vincent Van Gogh la regizori contemporani și regizori precum Thomas Vanz.

 

Expo 2020


Expo 2020 Dubai, care se desfășoară de la 1 octombrie 2021 până la 31 martie 2022, va fi o sărbătoare globală, care va deschide o lume de mirare, emoție și speranță pentru vizitatorii din întreaga lume. Timp de șase luni, va oferi ceva pentru toată lumea, indiferent de vârstă, naționalitate sau interes. Prin tema „Conectarea minților, crearea viitorului”, Expo 2020 oferă o platformă pentru a încuraja creativitatea, inovația și colaborarea în cele trei subteme: Opportunity, Mobility, Sustainability. Prima expoziție mondială care se va desfășura în regiunea Orientului Mijlociu, Africa și Asia de Sud (MEASA) și cel mai mare eveniment organizat vreodată în lumea arabă, evenimentul va întâmpina peste 190 de națiuni participante și va prezenta tot ceea ce este mai bun în divertisment, tehnologie, bucătărie și cultură din toate colțurile globului.

 

Horse racing at Meydan


Experimentați o seară distractivă de curse de cai în direct și mese de calitate la Meydan, sediul Cupei Mondiale din Dubai. Sezonul cursei de cai începe în toamnă, atrăgând mii de vizitatori în fiecare an și este un eveniment obligatoriu din calendarul social al orașului.

 

Dubai Fitness Challenge


Dubai Fitness Challenge revine pentru cea de-a cincea ediție din 29 octombrie până la 27 noiembrie 2021. Inițiativa emblematică a orașului încurajează toată lumea să facă 30 de minute de activitate în fiecare zi, timp de 30 de zile. Cu o serie de cursuri gratuite, evenimente sportive și antrenamente de grup în Dubai, acesta este modul ideal de a găsi noi sporturi și de a îmbrățișa un stil de viață mai sănătos.

 

Dubai Shopping Festival 


Dubai Shopping Festival, desfășurat în perioada 15 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022, este un paradis al cumpărătorilor. Pe lângă sutele de oferte și promoții, există o mulțime de oferte de divertisment pentru familii în tot orașul. În timpul festivalului, vor exista, de asemenea, tombole zilnice și extrageri de premii, precum și un spectacol de artificii orbitor și spectacole de drone.

 

2021 Omega Dubai Moonlight Classic


În perioada 27 - 29 octombrie 2021, Omega Dubai Moonlight Classic va avea loc la Emirates Golf Club. Este singurul eveniment zi-noapte al oricărui tur de golf, iar Dubaiul va marca cea de-a 15-a ediție a acestui mult-iubit campionat, pe măsură ce LED-urile luminează fairway-urile cursului Faldo.

 

2021 DP World Tour Championship


Campionatul DP World Tour, care se desfășoară în perioada 18 - 21 noiembrie 2021, este sezonul principal al turneului European Race to Dubai. Cursa către Dubai este o competiție de un sezon care se desfășoară în peste 42 de turnee din 23 de țări și culminează cu Campionatul Mondial DP de la Jumeirah Golf Estates.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Calatorii


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel