Denis Hanganu și Elvira Deatcu, moment dificil la filmările pentru „Clanul”: „Era groaznic. Nu știm cum vor privi oamenii”

Data publicării:
Denis Hanganu, captură video Youtube/ spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Denis Hanganu, captură video Youtube/ spectacola

Denis Hanganu ne-a oferit, în exclusivitate, câteva informații inedite din culisele serialului „Clanul.”

Sezonul 3 al serialului „Clanul” pregătește pentru public extrem de multe surprize noi, astfel încât actorii promit că va fi cu totul diferit față de ce am văzut până acum. L-am întâlnit pe Denis Hanganu în cadrul evenimentului de lansare a noii grile de toamnă a Pro TV-ului, care ne-a dezvăluit mai multe secrete din culisele acestui film de succes. Mai mult, tot el ne-a și povestit o situație destul de dificilă de pe platourile de filmare, pe care fanii serialului o vor putea vedea încă de la primele episoade.

„E amuzant, o să vă zic așa... o să vedeți o scenă dintre mine și Elvira Deatcu, inspectorul, pe care am început să o filmăm de la 22:00 și am terminat de filmat pe la 4:30 dimineața, ceva de genul acesta. O să vedeți că suntem foarte obosiți și sper ca colegii din montaj să fi reușit să facă ceva, să ne fi scos în lumina pozitivă, era groaznic, foarte mult text și scena foarte grea și cred că o să avem puțin vocile modificate. De la atâta oboseală, pare că am băut ceva. Impresia pe care am avut-o noi atunci asta a fost. Vocile noastre se simt, ne-a distrat așa, nu știam însă cum vor privi oamenii secvența asta și încă am emoții. O să o vedem în episoadele 2,3.”, a declarat Denis Hanganu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: George Mihăiță, impresionat de Theo Rose: „Ea s-a născut cu talentul acesta. Fură de la toți”. Ce îi transmite lui Sasha / VIDEO

Câte ore pe zi se filmează pentru „Clanul”

Viața de actor nu este deloc una ușoară, iar asta reiese și din declarațiile făcute de Denis Hanganu pentru Spectacola, care ne spune că echipa „Clanul” ajunge să filmeze și 16 ore pe zi, pentru anumite scene și episoade. 
 
„Filmăm 12 ore pe zi. Începem de la 7:00 și terminăm la 19:00, dar adesea se adaugă și orele de over. Suntem limitați de anumite locații, nu putem filma oriunde vrem noi oricând, trebuie respectate anumite aprobări. Într-o locație, dacă ai de filmat anumite scene, nu poți pleca până nu le filmezi pe toate, pentru că nu vei avea și altă zi disponibilă și de multe ori poți avea o zi de filmare și de 14 ore. În primul sezon am filmat și 16 ore.”, ne-a mai spus actorul.

Citește și: Theo Rose îl ia pe Sasha la filmările pentru Clanul: „Toată lumea se oferă să stea cu el”. Ce spune despre actorul George Mihăiță / EXCLUSIV

Cât de greu i-a fost să intre în pielea lui „Tudor”

Tudor, fiul „adoptat” de Tătuțu în film, are atât rolul  de personaj negativ, cât și pozitiv, o dublă provocare pentru Denis Hanganu. În acest sens, actorul ne-a dezvăluit cum a perceput el această provocare și cât de greu i-a fost să intre în pielea acestui personaj complex. 

„Nu mi-a fost deloc greu să intru în pielea personajului. Eu conțin partea pozitivă, fața n-am cum s-o schimb, oamenii spun că am față de om bun, dar cred că personajele negative sunt puțin mai la îndemână, mi-e foarte ușor să mă pună în aceste situații, mă bucur că spun asta. Mă bucur că mi-e ușor să fac atât personaje negative, cât și pozitive.”, a mai declarat acesta.

VEZI și: Theo Rose nu renunță la Smiley, chiar dacă împarte scaunul cu Brenciu, la Vocea României: „Nu mă dezic de el. Avem totuși o legătură” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel