Serghei Mizil, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre sora sa și Nicu Ceaușescu: ”A stat cu mine în casă 15 ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Serghei Mizil, sursa instagram
Descriere foto: Serghei Mizil, sursa instagram

Serghei Mizil a făcut dezvăluiri inedite despre legătura dintre familia sa și soții Ceaușescu.

Serghei Mizil a fost invitat în emisiunea moderată de Mihai Ghiță, ”În Oglindă”, unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia sa. Serghei Mizil i-a cunoscut pe soții Ceaușescu, fiind în preajma lor mai mereu, și asta pentru că sora sa, Donca, a fost iubita lui Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al cuplului prezidențial. 

” Am fost familie cu Nicu Ceaușescu, a stat cu mine în casă vreo 15 ani. Am stat împreună. A avut o relație cu sora mea și stătea cu noi. Și la mare și la munte. Stătea cu noi, bine mergea și la el acasă...cu familia Ceaușescu nu am avut nicio amintire cu cei doi, cu Nicolae și cu Elena Ceaușescu. Singurul care a stat cu noi, un om deosebit, a fost Ilie Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu, care era un om de o simplitate, un om extraordinar. Elena mi-a zis odată că oamenii ca mine nu au ce căuta în societate și am zis că eu pot să rămân afară oricând. Acum, dacă stau mai bine să mă gândesc, avea dreptate.

Un om ca mine, ce am făcut eu, acum dacă făcea orice băiat, îl ducea la pârnaie. Multe rele, făceam ce un om normal nu făcea. Ea a avut chestia asta...ea la început a vrut să ne crească pe noi, nu rău, că dacă te uiți la copiii ei sunt toți cu carte adevărată. A vrut să ne crească pe toți așa mai cu orientări spre ce voiau ei, cu mine nu s-a legat nimic și m-a lăsat în pace.

Ei nu mi-au făcut nimic. E aiurea să nu-i faci nimic unuia care a făcut ce am făcut eu. Normal, când a vrut să-l ducă pe Nicu spre politică, au vrut să ne separare. Eu am înțeles și ne-au și separat”,  a dezvăluit Serghei Mizil, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Serghei Mizil condamnă pedepsirea lui Nicu Ceaușescu

 

Serghei Mizil a mărturisit în emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3, că Nicu Ceaușescu a fost condamnat pe nedrept. Totodată, afaceristul a precizat că bunul său prieten a ieșit din închisoare complet schimbat și debusolat.

 „Aia cu începutul că era alcoolic era o imbecilitate. Beam, dar nu 24 cu 24. Pe el l-a marcat ce s-a întâmplat. Era un om foarte sensibil. Curios este că toată lumea l-a ajutat după aia. El nu-şi mai găsea locul în societate. Când a venit de la pușcărie, era foarte debusolat. Toate s-au spart în capul lui. Pentru că a venit eșalonul doi şi părerea mea personală este că au avut o invidie pe ei şi au vrut să ajungă să facă ce au făcut ei.

Multă lume e debulosată de ce s-a întâmplat, pentru că au crezut că vine capitalismul şi a venit o bagabonţeală din punctul meu de vedere. Dacă te uiți în România cine ajunge la putere, zici că e un șablon, înnebunesc toţi. Uită-te la toţi, la Băsescu, la Iohannis. Toţi au chestia asta: eu fac, al meu, numai eu hotărăsc. Singura diferența între Ceaușescu şi aştia era inteligența. Când voia să facă ceva chema experții”, a mai spus Serghei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel