Serghei Mizil, probleme de sănătate din cauza alcoolului. Cum s-a vindecat: „Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză”

Data publicării:
Serghei Mizil, foto Instagram
Descriere foto: Serghei Mizil, foto Instagram

Serghei Mizil a vorbit despre lupta sa cu alcoolul și despre problemele de sănătate pe care a ajuns să le aibă din cauza viciilor. 

Serghei Mizil a dezvăluit în platoul Wowbiz că a fist diagnosticat cu început de ciroză, după ani de zile în care s-a bucurat de cîte un păhărel. Acesta a fost convins de către un medic să renunțe la viciun său, dacă vrea să trăiască. 15 ani nu a băut alcool și s-a tratat cu ceaiuri, alimentație sănătoasă și mult somn/. 

 

"Nu am băut 15 ani, poate chiar mai mult. Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză. Atunci am început să râd atunci. Regret că a murit, era un om foarte tare.

Era un foarte bun pedagog. Mi-a explicat că ficatul se regenerează și dacă fac ce spune el, voi avea o viață normală. M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână și m-am dus și am scris pe calorifer data la care m-am lăsat. După ce m-am lăsat, după 15 ani, m-am dus înapoi, știam locul și am reînceput. Am ținut-o pe tratament, brânză de vaci cu miere, e cea mai bună, ceai hepatic, beam pe 3-4 litri pe zi, îl beau ca pe apă și odhnă.Mi-am revenit, restul care nu au ținut cont, s-au dus acolo sus.", a declarat Serghei Mizil în platoul WOWnews.

 

Serghei Mizil a mărturisit că foarte mulți prieteni apropiați au ajuns să își piardă viața din cauza alcoolului. Printre aceștia, spune el, se numără și artiști consacrați. 


"Foarte mulți în jurul meu au făcut ciroză de la vin și bere și artiști și cântăreți care, la un moment dat, când nu poți să te lași și o arzi încontinuu 24 din 24, ăsta e finalul. Eu am scăpat, ei au murit. Scapă cine poate.", a mărturisit Serghei Mizil pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel