Serena Williams, DIETĂ. Ce mănâncă sportiva înainte de meciuri

Data publicării:
Serena Williams, foto Instagram
Descriere foto: Serena Williams, foto Instagram

Serena Williams are un motto simplu în privința alimentației: mănâncă pentru a trăi.

Serena Williams, cea mai titrată jucătoare de tenis a lumii, cu 23 de titluri de Grand Slam, a dezvăluit dieta cu care nu doar că se ține în formă, dar a și făcut performanță ani la rând. De altfel, motto-ul acesteia este unul simplu: mănâncă pentru a trăi. Filozofia ei este de a vedea mâncarea ca pe o completare, nu ca pe viața ei, a declarat fostul lider mondial pentru Women's Health.

Care este meniul zilnic al Serenei Williams


Jucătoarea susține că mâncarea este pentru ea, doar cu scopul de a supraviețui, acesta fiind și motto-ul său. Meniul zilnic al sportivei următorul.

Mic dejun. Chiar dacă îi place să țină o dietă bazată pe plante, Serena mănâncă ocazional ouă dimineața. Dar ea nu este o persoană care să ia foarte mult micul dejun.

"De multe ori nu pregătesc micul dejun pentru că pur și simplu uit sau pentru că alerg să o pregătesc pe Olympia (n.r. fiica sa)", spune ea. "Și apoi mă duc să mă antrenez". Serena preferă să aștepte până când îi este foame pentru a lua prima masă. Iar pentru ea, asta nu este de obicei decât mai târziu în cursul zilei. "Când mă dau jos din pat, pur și simplu nu mi-e foame".

Prânz. Depinde de ceea ce are chef în ziua respectivă, dar masa ei de la mijlocul zilei include de obicei verdețuri și proteine. Ceea ce nu se va găsi niciodată în farfuria sa sunt avocado și carnea de vită, pentru simplu motiv că nu îi plac. 

Cina este în funcție de preferințele celor din familie, de cele mai multe ori, însă se mai inspiră și de pe social media. 

Cât privește perioada competițională, meniul său se rezumă la o masă bogată în carbohidrați. "Singurul moment în care mănânc paste este atunci când joc/mă antrenez. De obicei, nu mă veți vedea niciodată mâncând paste altfel. Pentru că simt că a trebuit să le mănânc atât de des în cariera mea. E ca și cum nu aș vrea să mai văd niciodată paste", a afirmat Serena, mai în glumă. 

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel