Șerban Huidu sare în apărarea lui Laurette: „Femeile mă șochează. Cum să spui că e vina ei când o rupe în bătaie o matahală?”

Data publicării:
Șerban Huidu, facebook
Descriere foto: Șerban Huidu, facebook

Șerban Huidu sare în apărarea lui Laurette, în scandalul momentului. Cârcotașul le critică pe femeile care o pun la zid pe fosta asistentă TV, după ce a fost bătută într-o cameră de hotel.

Laurette se află în mijlocul unui scandal uriaș. Pe 9 martie, bruneta a avut parte de coșmarul vieții ei. Fosta asistentă Tv a fost bătută într-o cameră de hotel și a scăpat din mâinile agresorului cu ajutorul poliției. Imediat după incident, CanCan.ro susținea că Laurette s-ar fi aflat în acea cameră de hotel pentru a-i oferi agresorului servicii sexuale. Ulterior, bruneta a negat zvonurile și a declarat că are dovezi că nu este așa. 

Laurette, dezvăluiri șocante despre bătaia din camera de hotel: „A încercat să mă bage cu capul în closet. Dacă nu venea Poliția, mă omora!”


Tot acest scandal a plasat-o pe Laurette în „gura lupului”. Internăuții au pus-o la zid pe vedetă, sugerând că ea este de vină pentru ce i s-a întâmplat.

Șerban Huidu este una dintre puținele persoane publice care sar în apărarea brunetei. Potrivit prezentatorului TV, femeile au fost cele mai vehemente în discreditarea lui Laurette.


„Tot primesc știrea cu Laurette de la mulți oameni. Am făcut prostia să deschid și să citesc și comentariile. Mulți bărbați consideră că femeia este o boarfă și că merită bătută, că doar este panaramă. Cu ăștia nici nu mi-aș bate capul, e clar că atât se poate, gândesc cu c#*#^, aia e capacitatea lor maximă, nu îi schimbi. Ăștia-s ăia de-și caftesc nevestele, «că știu ele ce vor face» sau care-și ard copiii cu câte o palmă pe motiv «Păi, dacă nu asculta!». Nu ăștia mă șochează, ci femeile. Foarte multe consideră că «aia și-o cere», «dă-o dreaq de panaramă!», «borfette, așa meriti» etc… Femei care știu că altă femeie a fost bătută, iar ele, în loc să empatizeze cu ea, se bucură. Asta mă sperie', a transmis prezentatorul într-un articol apărut recent pe site-ul Cronici pe bune.

Laurette a dezvăluit de ce s-a întâlnit cu bărbatul care a bătut-o. Cei doi se cunoșteau: „A insistat să...”

 

 „Cum naiba să spui că e vina ei când o rupe în bătaie o matahală?”

Prostituție a existat și va exista cât e lumea. Nu spun că Laurette e prostituată, nu am niciun fel de dovezi. Dar chiar dacă ar fi fost, chiar dacă ar fi fost bătută o prostituată, cum dreaq să te bucuri de asta? Cum naiba să spui că e vina ei când o rupe în bătaie o matahală? Dragi femei, ce mama mă-sii detineți în loc de inimă? Cât despre gibonii care își încearcă puterea pumnului pe femei, mai am un singur dor: să vă văd pe toți, vreo zece ani, lângă Liviu Dragnea, să îi cântați la muzicuță și să vă dați la moaca între voi', a mai spus Șerban Huidu, conform sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel