Laurette, dezvăluiri șocante despre bătaia din camera de hotel: „A încercat să mă bage cu capul în closet. Dacă nu venea Poliția, mă omora!”

Data actualizării: | Data publicării:
Laurette, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a oferit noi detalii despre incidentul care s-a pertrecut marți noapte într-o cameră de hotel din București, unde vedeta a avut o altercașie cu un bărbat. Fosta asistentă Tv a scăpat din ghearele agresorului abia după ce a urlat după ajutor și a intervenit poliția.

Laurette a vorbit despre incidentul nefericit pe care l-a trăit marți noapte. Vedeta neagă zvonurile din presă care spun că aceasta s-ar fi aflat în compania acelui bărbat pentru a presta servicii sexuale. În schimb, fosta asistentă Tv spune că i s-a întins o capcană. 

Încă sunt în stare de șoc. Mulțumesc Poliției și lui Dumnezeu. Lăsând la o parte motivul pentru care m-am întâlnit cu el acolo, cineva încearcă să îmi facă rău. A reușit până la un anumit punct să mă facă să cad în această capcană.

 Laurette neagă acuzațiile de prostituție de la hotel. Ce spune artista: „Este o minciună”


Este o capcană pentru că nu este prima dată când cineva ia legătura cu mine, ca să mă întâlnesc cu cineva să mi se facă o imagine care nu are legătură cu modul în care eu sunt în realitate. Am căzut în capcană. Nu este adevărat că îl cunoșteam de câteva zile, acest domn îmi trimitea mesaje din luna ianuarie, ca să mă cunoască.

O să pun la dispoziția organelor judiciare toate mesajele lui din luna ianuarie, când a început să îmi scrie foarte insistent. Ne-am întâlnit cu două zile mai înainte, dar s-a comportat foarte frumos. Tot ce am făcut a fost să ies din mâinile agresorului. Dacă nu venea Poliția cu două minute înainte”, a declarat Laurette, la XNS, de la Antena Stars.

 

Scene de groază


Mai mult, Laurette spune că are dovezi clare că agresorul a păcălit-o să meargă în camera respectivă de hotel. Ea spune că nu era la prima întâlnire cu bărbatul și că a căutat un loc neutru pentru revederea cu domnul în cauză, a cărei identitate este încă necunoscută. 

Frumoasa brunetă spune că a trăit un adevărat film de groază și că doar strigătele disperate de ajutor au scăpat-o din ghearele morții, ea fiind convinsă că dacă nu ar fii intervenit poliția, acel bărbat ar fi omorât-o. 


Nu există așa ceva, referitor la sume de bani. În ultimul mesaj pe care i l-am scris i-am spus să ne întâlnim, dar într-un loc în care să nu avem probleme. Am căzut în plasa lui și acolo s-a schimbat total și… din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-a întâmplat să îmi ceară ceva, eu nu am fost de acord și mi-a spus: ‘de ce crezi că ai venit aici?’

 

Mi-a propus întâi să vin la el acasă, dar mi s-a părut ceva ciudat, așa că i-am spus să ne vedem în Pipera. Eu, toate dovezile pe care le am, o să le depun la dosar. O să facem o plângere penală. A început să mă lovească, m-a tras de păr, m-a dus să mă închidă în baie, a încercat să mă bage cu capul în closet, am încercat să fug și nu am reușit.

Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă, să pot să întorc cheia, el era peste mine cu toată forța. Când a văzut că am pus mâna pe cheie, m-a mușcat, era plin de sânge la gură, ca un canibal. Oricare ar fi fost motivul, nu există să iei în asemenea hal o femeie la bătaie. Dacă nu venea Poliția, mă omora!”, a mai povestit Laurette.

 

 

Agresorul, om de afacere cu nevastă și copii

 

Laurette spune despre agresorul său că ar fi un respectat om de afaceri, pe care familia l-a găsit cu sînge la gură atunci când a ajuns, dupî ce a mușcat-o pe vedetă. 

Am înțeles că nu ar fi reținut. Când a intrat Poliția în cameră, era plin de sânge la gură. Din ce mi-a zis el, este căsătorit, mi-a arătat și poze cu copiii. A zis că este un om de afaceri și de asta nu dorește să fie pe rețelele de socializare. Mi-a spus că este în divorț cu soția, că nu se mai înțeleg.

Am semne pe picioare, în genunchi, pentru că m-a târât pe covor. Mi-a dat cu pumnul în coaste și m-a mușcat de deget când am vrut să iau cheia din ușă. Când a venit Poliția, era cu piciorul pe gâtul meu și urla că mă omoară.

El nu a realizat nici măcar că Poliția este în spatele ușii. Era peste mine cu toată puterea și cu piciorul în gât. Atunci n-am mai avut voce, mi-am pierdut puțin și cunoștința. Când a intrat Poliția, s-a îmbrăcat”, a mai adăugat Laurette, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel