Selly nu s-a uitat niciodată la desene animate: „Toți copiii vorbeau despre asta, eu nu știam”. Educația primită de tânărul milionar

Data publicării:
Selly/ captură video Youtube, Acasa La Maruta
Descriere foto: Selly/ captură video Youtube, Acasa La Maruta

Selly a făcut mai multe dezvăluiri din perioada copilăriei.

Selly a avut parte de o educație extrem de bine aleasă și de doi părinți care și-au dedicat foarte mult timp pentru creșterea sa și care l-au susținut la orice pas. Astfel, succesul tânărului vlogger a fost oarecum influențat și de anii în care a fost ghidat la orice pas de adulții care au făcut tot ce au știut mai bine pentru a-l ajuta să se dezvolte cât mai armonios posibil. În acest sens, Selly face chiar și o mărturisire neașteptată și spune că nu s-a uitat niciodată în copilărie la desene, așa cum obișnuiesc să facă toți copiii.

„Știu că nu m-am uitat la desene niciodată, dar nu că mi-a fost interzis. Toți copiii, când am ajuns în clasa întâi, toți aveau referințe din desene, vorbeau despre desene și eu nu am văzut niciun desene animat, nu știam.”, spune Selly.

„Am început de la cea mai fragedă vârstă cu ce ne era recomandat, știam că în ziua D trebuie să ajungă la nivelul ăsta. Aveam o față de masă și ne juca, cu orez, chestii care să îi stimuleze simțurile pe toate laturile. Creierul celor mici, din experiența mea vorbesc acum, acumulează fantastic, cea mai mare putere de acumulare atunci era. Este un fenomen, o minune creierul unui copil mic.”, a spus și tatăl său.

Citește și: Selly le răspunde celor care l-au judecat pentru că a mers la BAC cu mașina de 100.000 de euro: „Era a mea, nu am închiriat-o să mă dau mare”

A făcut propriul desene de la o vârstă fragedă

Astfel, chiar dacă nu a avut obiceiul de a-și forma și alege eroi de pe micile ecrane, ca restul copiilor, tatăl lui Selly spune cu mândrie faptul că fiul său și-a creat propriile secvențe de desene animate încă de când a intrat în clasa întâi.

„Eu m-am înțeles bine cu amândoi părinții, eu am fost fascinat de robotică, voiam să mă fac electrician.”, mai spune tânărul vlogger.

„Nu s-a uitat niciodată la desene animate, dar țin minte că în clasa întâi a reușit să creeze el un desene cadru cu cadru, de câteva secunde, deci îi plăcea. Noi am fost prieteni de mici, mereu m-a tratat ca un prieten”, a completat tatăl său.

VEZI și: Selly e milionar! Tatăl vloggerului: „Sper totuși că își va stăpâni pornirile de a arunca cu banii așa”

„Asta e cea mai deșteaptă mișcare pe care am făcut-o în viața mea”

Astfel, tatăl vloggerului spune că primii doi ani din viața lui Selly și i-a petrecut exclusiv lângă el și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta pe acesta să se dezvolte cât mai echilibrat. În acest sens, ani distanță de atunci, bărbatul este convins de faptul că a luat cea mai bună decizie. 

„Cred că asta e cea mai deșteaptă mișcare pe care am făcut-o în viața mea, că mi-am luat acel concediu de doi ani, cea mai bună alegere posibilă. Am stat cam de la trei luni minut de minut cu el, chiar m-a epuizat perioada. Încercam să facem educație cu el, făcusem rost de niște cărți, perioada aia doar asta am făcut. Este cea mai inspirată mișcară pe care eu am făcut-o vreodată.”, a mai dezvăluit tatăl său.

„Cred că este vorba și despre cât timp au petrecut cu mine. Aveam multe curiozități, aveam pe cine să întreb și îl întrebam pe tata.”, a completat vloggerul.

VEZI și: Jorge, despre „fuga” lui Jador de la Survivor: „Ai un contract, nu poți să începi cu talente și figuri.” Îi cataloghează dur pe Faimoși / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel