Selly e milionar! Tatăl vloggerului: „Sper totuși că își va stăpâni pornirile de a arunca cu banii așa”

Data publicării:
Selly și tatăl său/ captură video Youtube, Acasa La Maruta
Descriere foto: Selly și tatăl său/ captură video Youtube, Acasa La Maruta

Selly și tatăl său au dezvăluit mai multe informații cu privire la situația materială a tânărului vlogger.

Selly a intrat în trecut în atenția românilor, după ce a declarat faptul că obișnuiește să cheltuie în jur de 10.000 de euro pe lună. Această declarație a stârnit zeci de reacții din partea oamenilor care nu reușesc să câștige acești ban nici după luni de zile de muncă. Nu doar oamenii spun că celebrul vlogger aruncă exagerat cu banii, ci și propriul tată, care dezvăluie că acesta a avut acest obicei încă din copilărie. Cu toate acesta, bărbatul speră ca tânărul să se modereze cu timpul și să învețe să-și drămuiască mult mai bine banii. 

„Da, sunt și reacții de genul acesta. Andrei de mic a cheltuit mai mult, când era mai mic îi controlam și conturile și cheltuia fantastic de mic. Până la urmă e bine că își permite, sper ca la un moment dat să nu mai aibă ce cheltui, să nu se întâmple asta, sper totuși ca cu timpul își va drămui și își va stăpâni pornirile astea de a arunca cu banii așa. Este ca un sac cu găuri în care pui apă și se scurge, este cheltuitor.”, spune tatăl lui Selly.

„Sunt cheltuitor, dar sunt și producător. Cheltui mult, dar nu mai mult decât îmi permit. Dacă e un loc în care am mână largă, e într-un proiect în care eu cred.”, a completat vloggerul.

Citește și: Denise Rifai, situații limită cu anumiți invitați din emisiunea de pe Kanal D: „Eu i-am invitat cu respect și ei stăteau pe scaun și mă îngânau”

Cum își justifică Selly aceste cheltuieli

Chiar dacă confirmă faptul că îi pleacă sume colosale din conturi, Selly spune că unele sunt extrem de justificate. În ciuda cheltuielilor pe care le face pentru propriile plăceri, acesta spune că reinvestește extrem de mult în propriile proiecte, care, la rândul lor, generează noi și noi venituri. 

„Majoritatea banilor mei sunt investiți în proiectele în care mă implic direct. Vorbești de investițiile pasive, eu am investit în acțiuni, am un apartament la mare și urmează să iau câteva apartamente în București.”, a mai spus Selly.

„E bine ca el să-și împartă banii în mai multe direcții. Pe termen lung am încredere în el, știu că va mai pierde în continuare bani, dar la un moment dat cred că va fi bine. Nu va face ca noi, noi dacă avem un leu, îl punem la depozit.”, a răspuns și tatăl său.

„Îmi mai sugerează și mie să fac asta, doar că în ultimul timp, proiectele în care sunt implicat necesită investiții mari, încât nu ai cum să pui banii în depozit.”, a răspuns Selly.

Te-ar putea interesa și: Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Selly e milionar

Chiar dacă nu-și dorește să spună care sunt exact sumele de bani pe care le-a câștigat până acum, Selly confirmă faptul că a devenit până la vârsta de 23 de ani milionar în euro. 

„Ar fi greu de spus (n.r. câți bani are investiți până acum) și dacă aș ști, tot nu aș spune-o. Da (n.r. e milionar în euro) și o spun fără niciun fel de rușine sau reținere. Până la 18 ani, pare că am cheltuit mulți bani, dar atunci nu aveam costuri efective. Eu acum, reinvestind foarte mult, dacă stai să te uiți în conturile mele sunt niște cheltuieli incredibile, dar sunt investiții. Reinvestesc foarte mult din ce produc.”, mai spune Selly.

Citește și: Informațiile pe care nu le știi despre Survivor România. Cătălin Zmărăndescu: „Înțelegeți un lucru!”. Cine câștigă competiția în viziunea saGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel