Selly le răspunde celor care l-au judecat pentru că a mers la BAC cu mașina de 100.000 de euro: „Era a mea, nu am închiriat-o să mă dau mare”

Data publicării:
Selly/ captură video Youtube, Acasa La Maruta
Descriere foto: Selly/ captură video Youtube, Acasa La Maruta

Selly a dezvăluit mai multe informații cu privire la situația sa financiară bună, de care s-a bucurat încă din adolescență.

Selly și-a câștigat proprii bani de la o vârstă extrem de fragedă, când s-a apucat de crearea de conținut pentru Youtube, acolo unde astăzi este printre cei mai buni din România. Astfel, tânărul și-a permis încă din adolescență să se bucure de lucruri materiale ceva mai costisitoare, fără să ceară bani de la părinții săi. La examenul final al clasei a 12-a, acesta a coborât dintr-un bolid de lux în valoare de 100.000 de euro, subiect care la vremea aceea ocupa primele pagini, fiind considerat de mulți drept o aroganță. Astfel, tânărul, dar și tatăl său, vorbesc acum despre acel moment și despre care a fost, de fapt, realitatea atunci.

„Da, că a fost aroganță că m-am dus cu mașina aia, dar era mașina mea personală, nu e ca și cum aș fi închiriat o mașină ca să mă dau eu mare la BAC.”, a spus Selly.

„Da, au fost păreri și pro și contra, existau, sigur. Nu ținem cont de ele, eu am știut întotdeauna ce am acasă, am știut mereu”, a completat și tatăl lui Selly.

„În același timp, și lui i s-a părut excesiv prețul mașinii.”, a completat vloggerul.

„Sunt și astea niște prostioare, e o chestiune de imagini, din punctul meu de vedere.”, a completat tatăl său.

„Nu e, îmi place mult mașina.”, spune Selly.

Pe aceeași temp: Selly e milionar! Tatăl vloggerului: „Sper totuși că își va stăpâni pornirile de a arunca cu banii așa”

Tatăl vloggerului nu-i înțelege pasiunea pentru mașini

Chiar dacă tatăl său l-a susținut încă din copilărie și nu i-a pus niciodată piedici în vreun fel, bărbatul spune totuși că nu-i înțelege dorința de a da sume uriașe pe niște mașini. Astfel, bărbatul consideră că acest lucru este făcut doar pentru propria imagine. 

„Normal (n.r. că îi spun că cheltuie prea mult), sunt mașini, bani aruncați aiurea. Cât timp viteza legală e de 130 km/h, de ce îți trebuie o mașină de 330? Nu înțeleg.”, a declarat tatăl lui Selly.

„La o mașină contează mult mai mult viteza maximă. La 179 devine o problemă, că atunci îți ia permisul. Legat de zona de mașini, eu am trecut de mult timp de faza asta de a epata, cred că am avut-o mult când eram mici pe zona de haine, aveam haine scumpe și vedeam oameni care fac asta și voiam să arăt că pot și eu.”, mai spune Selly.

„Eu așa cred, că-l ajută la imagine. Eu nu aș da banii pe așa ceva nici dacă aș avea de trei ori mai mult.”, spune bărbatul. 

Citește și: Jorge, despre „fuga” lui Jador de la Survivor: „Ai un contract, nu poți să începi cu talente și figuri.” Îi cataloghează dur pe Faimoși / video

Despre succesul 5Gang

După ce a dat lovitura în online, Selly a pus bazele și unei trupe muzicale, 5Gang, care a creat o adevărată isterie la vremea aceea în generația tânără. Cu toate acestea, vloggerul este șocat de faptul că fenomenul a rămas în picioare și după ani de zile, chiar dacă trupa s-a desființat între timp. 

„A avut succes, a fost o abilitate de a manageria o echipă, de marketing. Vă spun că ascult cu mare plăcere toate piesele lui, avem momente când le punem cap-coadă.”, spune tatăl lui Selly.

„Mie mi se pare senzațional că se fac 7 ani de zile e la prima piesă 5Gang, iar acum e foarte tare că trec generațiile și le ascultă din nou. Era o prietenie acolo, era o gașcă. Eu am început să cunosc mulți creatori de conținut, venind la București.”, a adăugat vloggerul.

VEZI și: Oana Roman îl taxează dur pe Selly, după ce a numit-o „demagogă”: „M-a făcut să râd foarte tare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel