Oana Roman îl taxează dur pe Selly, după ce a numit-o „demagogă”: „M-a făcut să râd foarte tare”

Data publicării:

Oana Roman a reacționat, după ce a fost caracterizată dur de Selly.

Recent, Selly a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro Tv, unde a făcut mai multe declarații neașteptate la adresa Oanei Roman. Acesta a acceptat provocarea sosurilor picante, unde a fost nevoit să o caracterizeze pe vedetă în trei cuvinte. Astfel, extrem de asumat, acesta nu a menajat-o deloc pe vedeta pe care a numit-o și „demagog”. Oana Roman a auzit imediat aceste vorbe și l-a taxat dur pe celebrul vlogger, care nu ar fi folosit corect termenul și care ar fi încurcat două cuvinte extrem de asemănătoare, dar cu un înțeles diferit. 

„În momentul în care folosim un termen, trebuie să știm și la ce se referă. Dacă îl folosim doar așa ca să aruncăm niște cuvinte, ne facem de râs. Mi s-au adresat multe cuvinte de-a lungul vieții, dar mă amuză foarte tare când cineva îmi adresează un cuvânt al cărui înțeles nu îl cunoaște, ca să mă devalorizeze adresându-mi cuvinte care nu au legătură cu ceea ce vrea persoana respectivă să spună. Eu am înțeles ce vrea să spună el, numai că nu i-a ieșit și doar m-a făcut să râd foarte tare. Să aflăm din DEX ce înseamnă a fi demagog și ce înseamnă demagogia înainte să folosim acest termen, zic și eu”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Cum a caracterizat-o Selly pe Oana Roman

Conflictul dintre cei doi nu este unul nou, ci s-a aprins în mediul online în urmă cu câteva luni, când vedeta a făcut mai multe declarații cu privire la vlogger. Acest lucru nu l-a lăsat nici pe Selly atunci fără replică, care și-a dorit să înțeleagă care este sursa și contextul cuvintelor grele pe care le primește din partea Oanei. Astfel, câteva luni mai târziu, acesta nu s-a abținut de la a o caracteriza pe vedetă după cuvintele care i-au rămas în minte cu privire la imaginea pe care și-a format-o încă din trecut.

„Demagogă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă, la adresa mea cel puțin, poate în rest nu este. Așa a fost. Și o mamă bună, probabil, ăsta ar fi al patrulea. Habar nu am. Nu i-am urmărit activitatea profesională. Încearcă să facă niște discursuri, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e, ea referindu-se la mine. A făcut niște comentarii la adresa mea, care  nu știu de unde au apărut”, a spus Selly despre Oana Roman, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”

Conflictul dintre cei doi nu este unul noi

Totul a început după ce Selly a recunoscut faptul că nu a citit în ultima vreme cărți. Atunci, toată România s-a împărțit în două tabere, Oana Roman făcând parte din cea a celor care consideră că tânărul vlogger nu este un model exemplar pentru generațiile actuale, el bucurându-se de o comunitate de fani impresionantă în online. Astfel, aceasta i-a aruncat la vremea aceea mai multe cuvinte dure.

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum.” a declarat Oana Roman pe Instagram în trecut.

VEZI și: Suma uriașă pe care Selly o încasează doar din Youtube. Câștigă într-o lună mai mult decât alți români într-un an



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel